| Eu_9592 a întrebat:

Nu mai suport.Parintii mei sun despartiti de 2 ani, iar tata are o amanta, bineinteles el crede ca nu stiu.Problema e ca mama mea se tot cearta cu el pentru ca pensia nu mi-o da, cere banii imprumut de la noi si nu ne da nici un sfert din cat cere.In fiecare seara se cearta la telefon, iar eu nu stiu ce sa fac.
Plang incontinuu pentru ca nu mai pot.Mama l-a prins odata si a amenintat-o ca daca mai zice ceva o omoara si a ridicat mana la ea. Mi-e scarba de tatal pe care il am si vreau sa fac ceva sa nu mai sufar.
El e genu de om care impune tot si mi-e frica sa-i zic ca stiu ca are o amanta etc.
Ajutor! Pentru ca eu numai pot. Daca o sa se intample tot asa o sa ma distrug psihic si fizic.

5 răspunsuri:
| smile a răspuns:

BUNA! iti las id meu ca sa vorbim :nicolescudanyela95

| cornel a răspuns:

Vorbeste cu mama ta sa va mutati.nu stiu.grea situatie.sad.

| lesslonleygirl a răspuns:

Uite. exact asta mi se intampla si mie (am 15 ani) si tata a plecat cand aveam 3 si exact la fel. peste 1-2 ani o sa te obisnuiesti... imi pare rau pentru tine!crying(cryingcryingcryingcrying

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Du-te la un pshiolog o sa te ajute de 5x mai mult decat te putem ajuta noi.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Spune-i lui? zii asa; esti o lepadatura de barbat. daca stiai ca esti curvar si prost de ce m-ai mai facut? de ce naiba te-ai insurat mai boule? si daca ai facut-o de ce cu mama si nu cu curva aia a ta? pleaca si ne lasa ca ma distrugi si pe mine si pe ea, ori vrei sa chem politia si sa te dau in judecata eu ca al tau copil fiind pentru maltratare fizica si psihica? lepadatura ordinara? dar ai grija sa fie politia la usa.suna la 112 si cheamai inainte de ai spune.