Bună. La mulţi ani!
Ai dreptate. Singurul lucru pe care îl putem face este să-i raportăm pe cei care pun astfel de întrebări.
Click pe caracter irelevant şi apoi raportează!
O seară plăcută. Un an nou fericit !
pa, pa.
Si pe mine ma mai sictiresc, si totusi le raspund. Problema e ca oriciune vrea isi face cont pe site-u' asta si majoritatea pun intrebari sa nu se plictiseasca si ei au impresia ca sunt in centrul atentiei, de parca ma intereseaza pe mine cand sunt ei nascuti (desi le mai raspund si eu la intrebari de-astea ) Si majoritatea care intra pe site, le e sila sa raspunda la intrebari importante, raspund si ei la intrebari banale, fac orice pentru o amarata de funda. Nu cred ca putem lua masuri pentru ca asa este omul si copilul, se cred in centrul atentiei si au impresia ca doar ei conteaza si cred ca 50% din utilizatori pun intrebari din acest fel
... asta e, eu ma mai amuz cand se enerveaza cate cineva si-i mai tranteste cate 2 vorbe
.
Nu vezi ca nu se mai ocupa nimeni de site-ul asta?
Si cand pui o intrebare cu adevarat importanta de-abia daca iti raspund 2-3 oameni seriosi de pe site. Goana dupa fundite a stricat tot. Tin minte atunci cand mi-am facut eu cont nu existau acest tip de intrebari, iti era mai mare dragul sa intri si sa raspunzi la intrebari.
Ehee, simplu le ignori si nu dai nici un raspuns. e mai simplu! si in acest mod nici nu te enervezi!
Da asa e ai dreptate. Exista oameni care chiar nu au altceva de facut decat sa se joace aici, pe cand altii asteapta nerabdatori rasp. la intrebari importante. Te pup.
Ba da. Dar nu ai ce sa le faci pentru ca cei care pun intrebarile astea mai mult ca sigur sunt niste copii intre 4-10 ani care inca se mai uita la H2O si cred ca zanele exista . Nu au ce sa faca la varsta asta de abia au descoperit hi5 fb si si=au facut cont si pe TPU ca sa fie ''cul''.