| trocki1238238409238409 a întrebat:

O fata își ține majoratul peste o lună. Zilele astea a trimis invitațiile, dar pe mine nu m-a chemat, in schimb a chemat foarte multi prieteni de ai mei. Sunt trist fiindca nu m-a chemat, fiindcă, deși nu am vorbit foarte multe cu ea, as fi vrut sa vorbesc. Pe scurt, nu am ajuns foarte apropiati, eu fiind o fire foarte timida și îmi pare rau fiindcă simt că puteam fi prieteni mult mai buni și sa ne cheme și pe mine. De ce mă simt așa prost fiindca nu m-a chemat? Ce ar trebui sa fac sa nu mai am astfel de stari?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iata un motiv foarte bun sa vezi cine iti este cu adeavarat prieten, iar fata asta tocmai ti-a demonstrat ca nu da o ceapa degenerata pe tine.

Nu-i bai, din atata lucru nu trebuie sa te superi, dimpotriva, bucura-te ca ai aflat cine era mincinos si de acum inainte nu-i mai acorzi nici o atentie, fiindca nu merita sa pierzi timp cu prieteni falsi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Te simți. Deci te simți tu pe tine. Cum te simți? Văz, auz, senzații corporale, miros, gust. Acestea sunt simțurile. Cum le simți?
2... sa nu mai am astfel de stari? Deci ai stări. Dacă le ai, sunt proprietatea ta. Să renunți la ele. Ca să poți renunța, să le înlocuiești cu alte stări.

| burymeatmakeoutcreek a răspuns:

Ce simti tu este normal. Si eu eram o fire timida si mi se intamplau aceleasi lucuri, trebuie sa stii ca nu este vina ta! Te simti prost probabil pentru ca ai realizat ca si tu doresti sa te distrezi alaturi de prietenii tai. Ca sa nu te mai simti astfel ai putea sa faci o activitate care iti place si sa nu te uiti pe retelele de socializare pe care vor posta cum a fost(asta o poti face doar daca vrei sa pretinzi ca nu s-a intamplat nimic).