| DuțuAlex a întrebat:

O fata ma place la nenbunie, imi zice numai iepuras si din astea, dar mie nu-mi place de ea, ce pot sa fac sa scap de ea, dar sa nu o supar?

Răspuns Câştigător
| soyaxedy a răspuns:

Mai bine ar fi sa ii spui fata in fata si nu pe mess sau altceva... ii spui ca tu nu te poti indragosti de ea sau nu puteti fii impreuna deoarece ai o iubita(chiar daca nu ai). daca te intreaba cu cine esti eviti sa-i spui asta zicand ca e de la alta scoala sau ceva de gamu... sperr ca tie de folos te rog mult fuuundaaaatongue

5 răspunsuri:
| Graphee a răspuns:

Spune-i ca ai vrea sa ramaneti amici, deoarece nu vrei sa rupeti prietenia. Dar spune-i mai delicat. happy

Stefan
| Stefan a răspuns:

De ce ai intrat in jocul ei? Cu dragostea nu-i de glumit, nu poti sa te joci cu sentimentele cuiva si apoi sa nu mai fii de acord cu acest lucru, crede-ma ca e pacat. Dar sa revin la subiect, trebuie sa discuti cu ea si cu multa intelepciune si atentie îi explici ca nu o mai doresti.

| Puffy26 a răspuns:

Pffaistraight face... Spune-i că tie nu-ti place sa iti zică asa si, dacă chair tine la tine sa nu se supere cai iai spus adevarul...eu asa as facehappy. ceaoowave

| Indian a răspuns:

Pei vorbeste cu ea fata in fata adica nu prin prieteni, pe mess sau la telefon. Spune-i ca tu o placi si tii la ea, dar doar ca pe o prietena.

| DuțuAlex explică:

Deci, m-a vazut prima data in tabara asta vara in august...si de acum cateva zile parca a innebunit fata si vreau sa ma lase in pace, deoarece le spune la toti ca am invitato acasa la mine, ca o iubesc si din astea