| sweettyyyy a întrebat:

:-oCredeti ca este adevarat?:-/
http://www.myidol.ro/justin-bieber-a-sarutat-o-fana.html
yO nu pot sa cred`!=((:((

13 răspunsuri:
| TeooTeo a răspuns:

Eu una cred ca e trucada pentru ca mai era si presa acolo
fudita?:o
puppy dog eyes

| Andruza a răspuns:

Hmm.totul e posibil.
Păi eu cred așa:
1)Poza poate fii editatăsmug
2)O fii alt băiat care seamănă cu Justin
Acum chiar nu știu ce să zic.
Dar oricum părerea mea rămâne: acela nu e Justin Bieber.

| JaJe a răspuns:

Nu poti sa crezi vai...imi pare rau, cumva te asteptai sa te ia de nevasta? acum serios, nu va inteleg pe voi care aveti boala acestui "copil rasfatat"

| OglindaOarba a răspuns:

Nu e ellaughing). se vede de la o postalaughing

| DudaYeah a răspuns:

Is true. de ce? esti geloasa? laughing

| sweettyyyy explică:

Mdaa, ceva impresionant.Eu la fel am ramas socata.:-o
Sper s am si eu asa noroc ca si fana aia,love struckdar pina ce imi vine sa o string de git`!broken heart

| GFantastikBaby a răspuns:

Cred ca este adevarat, de ce nu?hee hee Justin a spus ca nu s-ar da in laturi de la o relatie cu o fana, ceea ce e foarte bine! Dar nu iti face griji, oricum nu au mai tinut legatura si in plus poza nu e recenta, e de acum 4 luni (am citit undeva).

| xjustfearless a răspuns:

E fake. Si daca nu ar fi fake sa presupunem ca ar fi Selena. Dar e fake sigur. happy

| NiallsFutureWife a răspuns:

De ce nu? poate chiar sau placut dar nu au putut fi impreuna

dar oricum acum JB e cu Selena

Funda?

| paulpaul25 a răspuns:

Doamne era o vorba odatabig grinani-l inapoi pe Tupac si til dam pe justin bieber.Cui i-ar convenii schimbu? Miee daaaa de 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 de ori da la a doua.

| Tasya05 a răspuns:

Mamaaaaaaaaaaaaaaaaa! era sa lesin cand am vazut poza!:-o:-o.Nu stiu ce sa zicc! dar se poate sa fie adevarat! Frateee dar cum o saruta...:-o:-o.Eu nu pot sa cred asa ceva. dar poate o fii adevarat.:-o

| RockForever99 a răspuns:

Eu cred ca poate fi adevarat. Iar tu, JaJe m-ai vezit-i de treaba, mucosule ce esti! Justin este f. dragut, ce stiti voi!?!

| iLovedYou96 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic! poate fi adevarat dar poate fi si fals asta doar justin si Cel de sus stie! dar uitati-va putin la fata lui "Justin" parca nu e el...nu? pa-pa!