Hmm.totul e posibil.
Păi eu cred așa:
1)Poza poate fii editată
2)O fii alt băiat care seamănă cu Justin
Acum chiar nu știu ce să zic.
Dar oricum părerea mea rămâne: acela nu e Justin Bieber.
Nu poti sa crezi vai...imi pare rau, cumva te asteptai sa te ia de nevasta? acum serios, nu va inteleg pe voi care aveti boala acestui "copil rasfatat"
Mdaa, ceva impresionant.Eu la fel am ramas socata.:-o
Sper s am si eu asa noroc ca si fana aia,dar pina ce imi vine sa o string de git`!
Cred ca este adevarat, de ce nu? Justin a spus ca nu s-ar da in laturi de la o relatie cu o fana, ceea ce e foarte bine! Dar nu iti face griji, oricum nu au mai tinut legatura si in plus poza nu e recenta, e de acum 4 luni (am citit undeva).
E fake. Si daca nu ar fi fake sa presupunem ca ar fi Selena. Dar e fake sigur.
De ce nu? poate chiar sau placut dar nu au putut fi impreuna
dar oricum acum JB e cu Selena
Funda?
Doamne era o vorba odataani-l inapoi pe Tupac si til dam pe justin bieber.Cui i-ar convenii schimbu? Miee daaaa de 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 de ori da la a doua.
Mamaaaaaaaaaaaaaaaaa! era sa lesin cand am vazut poza!:-o:-o.Nu stiu ce sa zicc! dar se poate sa fie adevarat! Frateee dar cum o saruta...:-o:-o.Eu nu pot sa cred asa ceva. dar poate o fii adevarat.:-o
Eu cred ca poate fi adevarat. Iar tu, JaJe m-ai vezit-i de treaba, mucosule ce esti! Justin este f. dragut, ce stiti voi!?!
Nu stiu ce sa zic! poate fi adevarat dar poate fi si fals asta doar justin si Cel de sus stie! dar uitati-va putin la fata lui "Justin" parca nu e el...nu? pa-pa!