| Alexandra_4020 a întrebat:

Off, imi place de unde baiat care are 19 ani, de vreun an, il iubesc. Chiar daca pe el nu prea cred ca il intereseaza, si eu am 14 si sunt mai micuta de statura(1, 53), bine ca, daca imi iau niste tocuri nu prea inalte sunt cat el ca si are 1, 60 si ceva cred. Faza e ca stiti voi la ce vor baietii de varsta lui, si eu nu ii pot oferi, in primul rand din cauza varstei si in al 2-a rand din punct de vedere fizic.Nu sunt dezvoltata deloc(stiti voi la ce ma refer), si nu sunt inca la pubertate, chiar daca totusi sunt in clasa a 8-a. Ce sa fac?
E cam greu sa fac sport, nu am mai facut din a 6-a. Da de la vara voi merge in fiecare sambata la inot... vreau sa arat bine ca sa se uite la minewinking.(iar stiti la ce ma referlaughing).
Help me! Dau fundaaaaaaaa!

3 răspunsuri:
| Indian a răspuns:

Opa...de la varsta asta te intereseaza(stii tu la ce ma refer)? Eu zic sa iti bagi mintile in cap! Daca e baiat bun te place asa cum esti, daca nu... e problema lui.

| oana_7350 a răspuns:

Moama daca de pe acum de gandesti la astea cf in liceu rolling on the floor? Ok nu am nimic impotriva faptului ca vrei sa arati bine da gandeste-te ca el nu este singurul baiat de pe terra si incearca sa gasesti unu de varsta ta nu de 19 ani rolling on the floor. Eu am 16 ani, nu am avut niciun prieten pana acum si sincer nici nu ma mai preocupa ideea de avea un prieten si in plus ete na cand cresti mai mare daca nu gasesti niciun pr iei primul aurolac si ii zici :honey vrei sa te mariti cu mine?rolling on the floor dar revenind la situatia ta eu iti zic sa-ti vezi de scoala mai stii poate il gasesti pe romeo pe acolo vezi ce faci!