| Jublie a întrebat:

OK, asta e putin ciudat. Acum doua zile, am inceput sa fiu apelata de un numar cu 037. Eu sunt pe vodafone, si m-am gandit bine...numar de vodafone nu poate fi. Are doar 072 si 073. Am incercat sa uit; primesc vreo 7-8 apeluri pe zi, dintre care mai multe bipuri. Daca incerc sa sun inapoi, spune "eroare conexiune". Si alti prieteni ai mei nu primesc aceste apeluri. E posibil sa fiu sunata dinafara tarii? Am citit pe net ceva cu o inselatorie, ca daca suni platesti 2.000 euro thinking laughing Pana la urma, de ce retea apartine 037? A mai patit cineva?

4 răspunsuri:
| AlexutsSsa96 a răspuns:

E din afara tarii.si s'ar putea din Spania sau Italia dupa telefon fix:d

| Youmakemewannadie a răspuns:

Da. e o inselatorie. Ce e drept nu e din Romania, e din afara.Multi oameni primesc apeluri de al ei.Acestia zic ba ca sunt firme ba agentii si te pun sa dai nr de card si alte informatii personale DAR SA NU FACI ASTA! Cred ca singura solutie este ori sa confrunti persoana si sa-i spui sa nu te mai sune ori sa-ti schimbi numarul pur si simplu happy

| Roxanna_2038 a răspuns:

Eu zic ca nr este din afara...

| IonutSerban a răspuns:

E numar de Vodafone fix. Iti faci abonament la ei, iti dau un tel fix iar numarul incepe cu 037...Probabil e cineva care te cunoaste si vrea sa te streseze