| antonella_5557 a întrebat:

Pana acum eram indiferenta fata de baiatul de care imi place acum este el indiferent fata de mine, eu stiu ca i place de mine dar oare s-a saturat sa astepte? ce sa fac?

3 răspunsuri:
| pisoias29 a răspuns:

Pei cred si eu ca s-a saturat sa astepte, cand cineva te trateaza cu indiferenta nu il poti trata altfel happy ofera-i putina afectiune, incalzeste-i putin sufletul de gheatahee hee

| adelutza_9680 a răspuns:

Are si de ce sa fie indiferent, orcine s-ar satura sa astepte.Incearca sa vorbesti si sa ii arati ca simti ceva pentru el.Arata-i afectiune.

| cristina96 a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie. Acum 1 an si jumatate s-a mutat un tip nou in cartier si a intrat in grupul in care eram si eu. Am aflat de la mai multe persoane ca tine mult la mine si ca ar vrea sa fim impreuna. Am fost impreuna de 2 ori si chiaar daca ne-am despartit din cauza mea el inca mai tinea la mine, drept urmare la 1 luna jumatate de la a 2 a despartire ne-am impacat si chiar tin la el, deci parerea mea e sa vorbesti cu el sau sa incerci o abordare mai directa, gen stai langa el luati-va de gat daca iti permite asta si pupal pe obraz cat mai des.laughing