| emma_7432 a întrebat:

Pe o scara de la 1 la 10 cat de mult credeti in sfarsitul lumii din 2012? big grin.

20 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
cam 4 credthinking Tu?

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Cam 2. Nu ştiu cum să îţi spun, dar până acum am mai supraveţuit la încă vreo zece aşa-zise apocalipse.

| Roxett a răspuns:

1...nu exista asa ceva

| Lavy a răspuns:

Nu te mai increde in superstitiile astea... Sunt multe variante :ca ne-ar inchite o gaura neagra, ca vine un meteorit, ca marile o sa fie rasturnate pe noi si o sa murim inecati. Dumnezeu o sa decida cand o sa ne vina sfarsitul...happy Bafta!

| DonCorleone a răspuns:

0winkinglaughing
stai lin ca nu moare nimeni

| AndreiZz a răspuns:

3

| VLΛD a răspuns:

-2

| SloOpY a răspuns:

0...big grin sfarsitul lumii vine cand vrea Dumnezeu

| Alexiyaaaa a răspuns:

Eu nu cred in asta pentru ca acum multi ani s-a zvonit un zvon cum ca planeta Pamant va disparea si nu s-a intamplat nimic, dar, nah...acum Dumnezeu decide, Fie cum o vrea El...

| Element25 a răspuns:

0

| GlontulAreMereuDreptate a răspuns:

Cred ca 1. .tu?

| Sofiaღ a răspuns:

Bună.
Cred că 0, 001.
Pa, pa.

| XxLorexX a răspuns:

Iti spun eu... 0! Ce tampenie, doar nu crezi asta?!? rolling on the floor

| emma_7432 explică:

Stiu ca e o prostie, vroiam doar sa vad ce credeti big grinbig grin.

| TheSpecialOne a răspuns:

-999999999

| Cecex3 a răspuns:

Paiii... nu exista chestia asta, deci cam 0.01 :]]

| PussyfootMissSuicide a răspuns:

Sfarsitul lumii, ce prostie. Nu se va intampla nimic. Va fi o zi plictisitoare ca toate celelalte, imi voi bea cafeaua dimineata si voi privi pe geam cum se apropie sfarsitul lumii.[care pana la urma nu va aparea, cel putin in 2012. ] Si daca murim ce? Poate vom ajunge intr.un loc mai bun.Cat timp vom fi toti impreuna, totul va fi bine.Noi privim rau "moartea", dar cum toti o sa ne ducem odata si odata inseamna ca nu va fi ceva rau, e ceva firesc.Viata e o minciuna, Moartea este realitatea.
Revenind la intrebarea ta nu cred in sfarsitul lumii nici 0 %.happy

| zerghe a răspuns:

2

| Raamonikaa a răspuns:

Zero, zero, zero happy

| Clllaudiaa a răspuns:

Cam o scara de 1 la 9

Întrebări similare