| Diana_7092 a întrebat:

Pe voi va deranjeaza schimbarea lui Miley? Dac da dc? EU nu inteleg. Ea e mai mare logic sa se schimbe. PE mine nu ma deranjeaza chiar deloc.love struck
Dar pe uni da si o critica. Fara comentari aiurea. Funda:*

Răspuns Câştigător
| LifeFail a răspuns:

Buna.
Nu pot sa spun ca ma deranjeaza, adica eu nu am nicio treaba, sa faca ce vrea cu viata ei, e majora. Dar totusi, de la o vreme a cam exagerat cu distractia. In rest e ok, nu ma deranjeaza nimic la ea.
xoxo

5 răspunsuri:
| INSOLINYO a răspuns:

Da, e mare. dar matură e?
Dacă era sau măcar se comporta matură nu se ajungea la discuții ca aceasta.

A mai ramas, Selena Gomez straight face.

| elasexygagica a răspuns:

Nici pe mine nu ma deranjeaza faptul ca s-o schimbat. Eo o ador asa cum este ea si ii ascult muzica fiindca imi place foarte mult, nu imi pasa ca se drogheaza sau ca se imbata sau bla bla bla, de parca voi nu faceti asta cand faceti 18 ani

| Ancutzica_1406 a răspuns:

Nu ar trebui sa ne deranjeze pe noi schimbarea ei doar este viata ei.
Nu ar trebui sa vorbim lucruri rele despre toate vedetele pentru ca au un dar minunat [de a canta, actorie...]. Da imi place imi plac toate vedetele pentru ca toate au ceva special

| TeUrSsCsYtEiUbEsC a răspuns:

Nu ma deranjeaza schimbarea ei doar ca nu ii o schimbare corecta daca te schimbi normal ai prieten si vz doamneh dar nu sa ajungi sa te vada paparazii azi cu liam maine dezbracata in club sa fim seriosi
funda?

| Pisicuța a răspuns:

Nu eu o adoor...Nu inteleg de ce ii deranjeaza pe ceilalti, s-a maturizat, are 18 ani e normal sa se mai schimbe si in plus ca toata lumea avea o nevoie sa fie mai sexy, sa-si schimbe look-ul de fata cuminte, deparca nu o sa va treaca si voua in cap asta pe la vreo 18 ani. Mie chiar imi place schimbarea ei, compune melodii mai tari:X, nu inteleg de ce cred unii oameni ca e o tarfa acum. Mie imi place asa cum e, si daca s-ar mai schimba inca odata tot as adorao.Si in plus cand a fumat salvie, este permis acolo. Urasc sa zic asta dar @elasexygagica are dreptate.