|

(pentru baieti.). ce va intereseaza cel mai mult la o fata, la ce va uitati in prima faza cand vedeti una.Cum va imaginati voi fata ideala.si (pentru fete) daca vor sa raspunda. ce va intereseaza la baiti, la ce va uitati si cum vreti sa fie baiatul ideal.(care`mi place dau fundahee hee)

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Acum ia să îi vezi pe toți cu "pentru mine nu conteaza fizicul doar moralul" laughing

Sincer, prima dată când văd o fată, mă uit la ce îmi iese prima dată în cale, adică fizicul. Oricărui băiat îi plac sânii sau fundul mai atrăgător la o fată. Dar la mine astea sunt opționale, sincer. Pot trăi și cu, și fără sâni mari. Dar hai să zicem că fizic, îmi plac sânii normali.
Pe măsură ce cunosc fata îmi dau seama de comportament și trăsături morale. Este foarte important pentru mine să fie deșteaptă, cultă, să știe pe ce lume trăiește. Să nu aibă fițe, să fie dulce, gingașă, copilăroasă. Urăsc fetele care se dau mari pițipoance de cartier, care fumează, beau, înjură etc sau se cred mari și tari că vai, ele sunt populare și se sparg în figuri. Îmi place ca o fată să fie cât mai naturală posibil.

Baftă

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu o sa spun ca imi place personalitatea ei, chiar daca ma bag in seama cu ea numai ca sa vad cum imi vorbeste, sa nu fie o fata de zice ca vorbeste cu mine dar tipa sa ma auda orasul.Ca orice baiat,te uiti in sus si in jus, dar in mare parte optez pentru o fata decenta, ca imbracaminte si comportament si machiaj.Si e foarte mult probabil ca tot ce am zis eu acum sa fie dat peste cap de o fata cu totul diferita fata de ce am zis.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vorbesc de fete ...ma uit la posterior la sani si apoi la fata, daca mai este cazul laughing
Fata ideala nu exista, scoate-ti expresia asta din vocabular laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pe mine ma impresioneaza parul lins la fete laughing)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pe mine ma intereseaza in primul rand partea morala la un baiat. Intradevar si fizicul, cam orice fata se uita la asta, dar si partea morala conteaza enorm. Adica un baiat sa fie comunicativ cu tine, nu sa stai cu el si sa va faceti ochi dulci unul altuia dar nu ai subiect de discutie. Oricum baiatul ideal ar fi un baiat foarte sincer, calm, nebun si sa-mi semene din multe puncte de vedere. :X:X:X Bineinteles Fat Frumos al meu ar trebui sa aiba si un fizic de invidiat. :X

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează