| zzi988 a întrebat:

Pentru cei care au fost in Anglia sau sunt. Este greu de inteles ce zic englezoi? Funta si vot.

Răspuns Câştigător
| annonnimus a răspuns:

Eu nu am fost in Anglia dar traiesc in Cipru unde se vorbeste foarte multa engleza. Sincer depinde foarte mult de oameni si de zona din care provin. Prietena mea e din Manchester si pot sa inteleg dar cunosc altii din Londra care sunt mai greu de inteles, prin mai multa conversatie o sa te intelegi cu ei.
Oricum cred ca cel mai mult tine de oameni si de stilul lor de a vorbii. Unii vorbesc foarte repede si nu intelegi nimic dar sunt si cate unii care vorbesc foarte incet si bajbait si iar nu intelegi. Sper sa intalnesti oameni cu care sa te poti intelege.

3 răspunsuri:
| AG a răspuns:

Depinde cum te intelegi tu cu engleza. Da, ei vorbesc mai repede, si au accentul acela putin nazal[sau mai mult]. Daca esti bun la engleza ii intelegi.

| Ramonaaaa a răspuns:

De fapt, intrebarea ta ar fi daca este grea limba engleza.Nu, in principiu sa vorbesti si sa scrii in engleza nu este greu pentru ca aceasta limba este raspandita peste tot si, inevitabil, inveti cate ceva.
Nici gramatica nu este deloc grea exceptand unele timpuri verbale care sunt mai complicate cum ar fi "Past Continuous" thinking

| Overlord a răspuns:

Eu am fost in Anglia si personal nu mi se pare foarte greu de inteles ce spun ei ...sau poate la inceput un pic pana te obisnuiesti! Trebuie doar sa le prinzi accentul acela a lor mai ciudat. funda?