| Mintique a întrebat:

Pentru cine a citit cartile Vampire Diaries, cum se termina ultimul volum? Funda :3

Răspuns Câştigător
| DidosMari a răspuns:

Bună,păi depinde la ce te referi! Sunt multe volume din ciclul Întoarcerea, Vânătorii etc...Eu îţi voi spune despre ultimul volum din Întoarcerea. La sfarsitul volumului anterior, Damon devine o fiinta umana, iar acum incearca sa faca orice ca sa redevina un vampir, si cobora in Dimensiunea Intunecata ca sa obtina ceea ce vrea, insa din greseala o va lua cu el pe Bonnie.

Acum ca a venit vorba de Bonnie, care a fost intotdeauna personajul meu favorit din serie, dupa ce am terminat de citit cartea, aveam o singura intrebare in legatura cu ea, si anume" Ce s-a intamplat cu tine Bonnie? " Acum pe bune, a devenit putin plangacioasa. Dar la sfarsitul volumului mi-a placut de ea, si-a revenit putin, ca sa zic asa. Mi-au placut scenele dintre ea si Damon, fara Elena, totul a fost asa de bine. Dar mai bine sa nu vorbesc din nou despre Elena ca as avea ce povesti despre ea.

Fell’s Church este inca sub amenintarea lui Shinichi si Misao, care sunt niste kitsune malefici, insa, se pare ca nu doar ei vor sa distruga oraselul, apare o noua amenitare si mai puternica.

Niste secrete ies la iveala, si aflam foarte multe lucruri despre trecutul lui Meredith, pe mine chiar m-a surprins secretul lui Meredith.

Chiar mi-a placut cartea si nu-mi pare rau ca am citit-o. Dar la final am mai avut o intrebare: Ce-s cu atatea post-it-uri? (Cine a citit cartea cred ca stie la ce ma refer).

Finalul ne da senzatia ca trebuie sa mai existe si alte volume, deoarece s-a intamplat ceva, iar daca nu ar mai exista si alte volume, as pune in continuu " de ce, de ce, de ce…………………? crying

Nu va spun ce s-a intamplat, mai bine citit si voi cartea.

Eu abia stept sa citesc primul volum din noul ciuclu, intitulat Vanatorii, sunt curioasa cum va evolua actiunea.

1 răspuns: