Nu stiu daca e necesar.Nu cred, in viata pot reusi si singur, dar eu am o persoana pe care o admiram foarte mult, care din pacate nu mai e langa mine, acum. E vorba despre matusa mea care m-a facut adesea sa ma intreb:"oare chiar nu exista oamenii perfecti?"Pentru ca ea le avea pe toate.Si cand zic asta ma refer la toate lucrurile pe care le admir:staruinta, credinta, toleranta, bunatate, satira, nadejde. Dar se pare ca Dumnezeu ii ia pe cei buni prima data
Nu.Fiecare cu viata lui. Dar poti invata de la anumiti oameni, poti copia felul lor de a se descura in viata.
Modelele se formeaza in copilarie luand formá de idoli, dar cu trecerea timpului si intrarea in maturitate, dispar, formandu-se propria personalitate.
De ex mie imi place de Donald Trump.Omul ala era falimentar (inainte avand foarte multi bani) si prin ceea ce este si felul sau de a fi, a renascut.
Fiecare isi urmeaza calea.
Nu neaparat necesar...consider ca e bine sa ai un model pentru ca te poti ghida dupa el si sti exact cum vrei tu sa fi cand vei creste!
Buna!
Nu stiu daca e neaparat necesar dar daca ai. e mai bine. Modelul meu in viata este tatal meu...stie ce vrea .stie sa se poarte cu oamenii. sunt multe lucruri care imi plac la el
Nu stiu cat e important e sa ai un model in viata, important e sa iei de la persoanele din jurul tau doar ceea ce trebuie.la fel ca si gabitza medelul meu in viata este tatal meu.
La un moment dat in viata, toti am avut, mai ales cand eram copii. Pana ne-am format personalitatea proprie. Cert e ca, avem mai multe modele, NU AVEM TRASATURILE PERFECTE, in sensul ca vrem sa avem ca model doar o anumita trsatura de caracter a unei persoane, trsatura pe care noi nu o avem. O trasatura a unei persoane, o alta - a altei persoane... Si, eu una cred, ca mai e si "modelul fizic".cand ne uitam la ceilalti pe strada cum sunt imbracati, poate ca vedem ceva ce am vrea sa incercam si noi, si tot un model se numeste. Bineinteles ca avem si stilul nostru, dar nu cred ca toata lumea e perfect multumita de toate hainele lui sau de ideile proprii.
Enni999 întreabă: