|

Preot, militar sau bucătar care ia mai mulți bani

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poti sa fi bucătar in armata si se plătește bine sau poti fi preot dar doar dacă ai vocație vei fi cunoscut, apreciat si bine plătit.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

șeful celor doi ia cel mai mult

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Care ia mai mulți bani.
Se poate în oricare din aceste meserii.
Preot. Preot sau pastor neoprotestant.
Întâi, să crezi, sau să fii bun actor și orator, fără să crezi.
O facultate confesională neoprotestantă.
Apoi. să devii pastor itinerant, dacă ești bun la așa ceva, dar asta se învață. Să creezi comunitatea ta. să o dezvolți online.
Poți deveni milionar în $. În USA și nu numai, sunt pastori milionari.
Militar. Legiunea Străină Franceză te educă. Stai 5 ani pe contract cu ei. Te strădui să rămâi în viață. Apoi te retragi.
Dar cu alții care se retrag de acolo formezi un corp de luptă mercenar care poate fi angajat pentru misiuni de cine are nevoie. Tu îl conduci. Bani și pradă de război.
Bucătar. Curs plătit cu cei mai buni bucătari din lume, costă de nu-i adevărat. Cauți un investitor într-o locație de super lux, Dubai, și deschizi un restaurant de fițe, unde programarea pentru o cină să fie făcută cu 2 luni înainte și meniul pntru o persoană să coste 800 $. Așa să devină de vestit.
Și iată bani mai mulți, dacă asta vrei.
Dacă vrei să tragi mâța de coadă, se poate în toate cele 3 meserii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru sadrian46):

Draga sadrian46, expunerea prezentata e faina dar parca ar fi imprumutata din scenariile de la hollywood sau de programele de succes americane. Nu te supara dar daca ar fi sa culeg un indemn care sa ma ajute din tot ce ai scris mai degraba ma las pagubas. Ai putea adapta povestea pentru lumea reala, de preferat pe taramuri nationale. PS: citesc cu interes toate raspunsurile tale, desi unele nu sunt exact pe frecventele tuturor. Scuze pentru interventie, nu are scop insultativ. O zi buna

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru FreddieM):

Mulțumesc pentru răspunsul tău. A mai fost o dată când ai apreciat ce am scris.
Am învățat ceva de când sunt. Think big. Gândește măreț, puneți tu singur ștacheta sus, că poate o să și sari astfel și mai sus. Am prognozat răspunsurile pe care le va primi de la alții. Am vrut să îl ajut să aibă o viziune. Dacă am reușit asa și unu la 10000 eu mi-am făcut datoria pe care cred că o mai am, să las o idee în urma mea, care să îmi supra viețuiască.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de experiența pe care o ai în oricare din meserii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează