anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna place un baiat mai mare ca ea! ea se roaga de 3 ani de el sa fie cu ea! dragilor imi spune deseori ca vrea sa se omoare, ca innebuneste ca nu stiu ce... Va rog ajutati-ma cu un sfat! cum pot sa o fac sa enunte la el? crying nu vreau sa-mi pierd prietena.crying

Răspuns Câştigător
| fluturas a răspuns:

Mda.cum spunea si nony stai linistita ca nu se omoarawinking si nici nu innebunestewinking
e mai naspa ca el ii mai mare cu 3 ani decat ea.destul de mult, acum nici ea nu stiu cati are., dar ai putea sa o lasi in pace cu discutiile astea pentru ca daca ii amintesti toata ziua de el tot nu o sa uite, povestiti despre altceva. nu despre baietiwinking, sau mai iesiti in oras. la o plimbare, gasiti-va alte subiecte de discutat si incetul o sa il uitewinking
nu i-as recomanda sa treaca la fapte... daca se roaga de 3 ani de el sa nu fie cu ea. ii clar ca baiatul nu vrea si atunci mai bine il lasa in pace decat sa para o fata insistenta, si eu zic ca ar trebui sa ii fie recunoscatoare, ca el nu vrea sa stea cu ea, inseamna ca nu ii place de ea, dar nici sa se foloseasca de ea nu vreawinking
incearca sa ii faci cunostinta cu timpul cu alti baieti si poate o sa placa pe altul, iar atunci o sa il uite pe acestawinking kiss

6 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Stai linistita ca nu se omoara si nici nu innebuneste.Fite ce copil rasfatat. O sa-i treaca cand o sa il vada pe gagiu cu vreo una de mana.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Zi'i sa lase rugaciunile si sa treaca la fapte.Sa'i ceara id'u sau ceva si sa iasa la un suc.Doamne rolling eyes

| antonia09 a răspuns:

Buna,
Cred ca ar fi cel mai bine ca tu sa o ajuti sa il uite. Stai de vorba cu ea spunandu-i ca nu merita sa faca gestul suprem numai pentru ca acel baiat nu o vrea. Incearca sa o scoti in oras aratandui si alte persoane decat cele din cercul vostru de prieteni. Vorbeste de asemenea si cu parintii ei pentur a le cere si lor ajutorul, ei sunt cei mai in masura sa actioneze pentru a-si ajuta copilul.
Cu bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc tuturor pentru ajutor:X

| adela_5780 a răspuns:

Pai... daca e chiar asa cupleaz-o cu altul.sigur il va uita

| candylipss a răspuns:

Vorbeste cu el... poate ii da el un raspuns clar dar cat se poate de moale... poate reushste el s-o convinga sa nu faca prostii(desigur ca aici depinde si de baiat)