| TotEu1995 a întrebat:

Prietenul meu vrea sa-i fac sex oral dar eu refuz mereu din motive banale avem o relatie de apx un an. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| fatarea191 a răspuns:

Auzi e problema ta.Eu nas fi in stare sa fac asa ceva.Sincer ai fi ca o curva.Scuzama daca team jignit dar asa e.Nu te lasa calcata in picioare ai si tu mandria ta.Baietii zic da ca le place dar eu te sfatuiesc sa nu faci asta. Daca va despartiti si chiar daca nu va despartiti el merge la prieteni si zice ca sa vezi proasta aia cam facuta sami s... p... Acestia sunt baietii.Si plus de aia tu nu o sa te simti bine dupa parerea mea.E ceva urat.Acum tu decizi dar nu fa tot ce spune acel baiat chiar daca esti indragostita.

18 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Sunt unele fete care practica cu placere sex-ul oral, altele nu.
Daca ai anumite motive banale cum le spui tu, de ce mai intrebi?!
Ai e vorba de intimitatile voastre si decizia iti apartine in totalitate, nu trebuie sa te iei dupa ce spun altii!

| cristiiiiiii a răspuns:

Ar trebui sa incerci poate o sa iti placa...

| TotEu1995 explică (pentru cristiiiiiii):

Zici asta din perspeciva unui baiat dar daca te pui in locul une fete nu ai gandi la fel

| TotEu1995 explică (pentru cristiiiiiii):

Zicii asa din perspectiva unui baiat dar dca ai fi fata ai gandi total ops. bine eu vb in numele meu

| cristiiiiiii a răspuns (pentru TotEu1995):

Da la baieti cum e? si eu fac sex oral e acelasi lucru

| Mihai1972 a răspuns:

Parerea mea ar fi sa incerci! O sa va placa amandurora!laughing

| TotEu1995 explică (pentru Mihai1972):

Nu prea imi convine

| TotEu1995 explică (pentru Mihai1972):

Nu prea as vrea sa-mi cal mandria in piceoare sa fac asta

| Neo12 a răspuns:

Eu zic sa "asculti" ce zice "teaiBulitCuAndo"; sincer ar fi de luat in seama ce iti zice el, si sincer cred ca e prea devreme sa faci asta.

| TotEu1995 explică (pentru Neo12):

Exact! asta am sa sh fac

| teaiBulitCuAndo a răspuns:

Eu sunt baiat si iti voi raspunde din punctual meu de vedere! Baietii vor ca fetel sa le faca oral, adica sa le suga **** pentru ca se simt bine, dar in acelasi timp o considera pe respectiva fata o curva, o curva care ii satisfice.Dar chestia asta nu are legatura cu iubirea asa cum zic unii(din dorinta de a va spala creierul) sau cum zic unele proaste carora deja li s-a spalat creierul.Cat veti fi impreuna si veti fi fata in fata, baiatul te va lauda ca esti tare, ca te pricepi, iti va spune vorbe dulci, iti va spune ca te iubeste ca nu te va lasa...pana apare alta! Si apoi va spune tuturor ce a facut cu tine, pentru ca nu mai are ce pierde, deja are o noua cucerire iar asta te va afecta si mai rau, sasti ca tu I-ai supt-o iar el acum se lauda la toti si in plus iti da peste nas si cu noua lui gagica! TU o sa fi pentru el doar "aia care mi-a supto".Eu cand eram in liceu aveam o fata mai mica cu un an pe care o palceam, insa ea era pe interes si umbla cu unu cu bani, ala I-o tragea cum vroia apoi se lauda la noi in liceu si colegii de clasa stiau ca o plac pe aia.Si cand o vedeau pe hol si eram si eu de fata incepeau sa faca bascalie de ea si ziceau"inca o mai placi pe miusta aia","aia a fost infectata, a fost muita" si apoi o imitau cum sugea **** si scoteau tot felul de sunete "yaaachh","chhhh", cantau melodii despre ea, cica "uite mama curva veche..." sau "auzi cainii cum mai latra la femeia vagaboanta", ziceau ca a dat cu fruntea in buric, ca I s-au pus coaile pe frunte etc. Daca vrei sa te risti si tu sa ajungi intr-o astfel de situatie e alegerea ta. Daca un baiat iubeste o fata nu ii va cere niciodata sa ii faca oral.Sexul oral este o froma de umilire a femei! Si plus de asta nu vei simti placer cand faci oral.Eu aveam in calasa o curva, o facea pe bani.De cateva ori am luat-o si eu, cu mine a facut-o pe gratis din 2 motive, 1 pentru ca sunt coleg cu ea si 2 pentru ca nu sunt ca ceialti colegi, care daca faceau ceva cu o fata se laudau imediat.Si am discutat cu ea despre chestia asta despre sexul oral si mi-a marturisit ca nu prea ii palce insa este un mod rapid de a castiga bani, pentru ca sexul oral il poate face oriunde si foarte repede, insa il face strict doar pentru bani, nu pentru ca ii face placer, mi-a marturisit ca p*lele nu au un gust prea bun! Incearca si tu sa ii zici "iubitului" tau sa iti dea el limbi, daca comenateaza e clar ca doar te foloseste, daca accepta lasa-l sa iti dea limbi cateva luni 3-4 luni si daca nu inisita sa ii faci oral atunci ai putea totusi, daca te simti pregatita sa incerci, insa eu te sfatuiesc sa nu incerci! E alegerea ta, tu vei da socoteala mai tarziu, cand poate vei intalni un baiat cu gandire ca a mea si te va trage la raspundere! Cand vei da de un barbat calumea, acela te va refuza probabil, din cauza celui dinanite, asa ca e riscul tau!

| teaiBulitCuAndo a răspuns:

Eu sunt baiat si iti voi raspunde din punctual meu de vedere! Baietii vor ca fetel sa le faca oral, adica sa le s.ga.ula pentru ca se simt bine, dar in acelasi timp o considera pe respectiva fata o curva, o curva care ii satisfice.Dar chestia asta nu are legatura cu iubirea asa cum zic unii(din dorinta de a va spala creierul) sau cum zic unele proaste carora deja li s-a spalat creierul.Cat veti fi impreuna si veti fi fata in fata, baiatul te va lauda ca esti tare, ca te pricepi, iti va spune vorbe dulci, iti va spune ca te iubeste ca nu te va lasa...pana apare alta! Si apoi va spune tuturor ce a facut cu tine, pentru ca nu mai are ce pierde, deja are o noua cucerire iar asta te va afecta si mai rau, sasti ca tu I-ai supt-o iar el acum se lauda la toti si in plus iti da peste nas si cu noua lui gagica! TU o sa fi pentru el doar "aia care mi-a supto".Eu cand eram in liceu aveam o fata mai mica cu un an pe care o palceam, insa ea era pe interes si umbla cu unu cu bani, ala I-o tragea cum vroia apoi se lauda la noi in liceu si colegii de clasa stiau ca o plac pe aia.Si cand o vedeau pe hol si eram si eu de fata incepeau sa faca bascalie de ea si ziceau"inca o mai placi pe miusta aia","aia a fost infectata, a fost muita" si apoi o imitau cum sugea **** si scoteau tot felul de sunete "yaaachh","chhhh", cantau melodii despre ea, cica "uite mama curva veche..." sau "auzi cainii cum mai latra la femeia vagaboanta", ziceau ca a dat cu fruntea in buric, ca I s-au pus coaile pe frunte etc. Daca vrei sa te risti si tu sa ajungi intr-o astfel de situatie e alegerea ta. Daca un baiat iubeste o fata nu ii va cere niciodata sa ii faca oral.Sexul oral este o froma de umilire a femei! Si plus de asta nu vei simti placer cand faci oral.Eu aveam in calasa o curva, o facea pe bani.De cateva ori am luat-o si eu, cu mine a facut-o pe gratis din 2 motive, 1 pentru ca sunt coleg cu ea si 2 pentru ca nu sunt ca ceialti colegi, care daca faceau ceva cu o fata se laudau imediat.Si am discutat cu ea despre chestia asta despre sexul oral si mi-a marturisit ca nu prea ii palce insa este un mod rapid de a castiga bani, pentru ca sexul oral il poate face oriunde si foarte repede, insa il face strict doar pentru bani, nu pentru ca ii face placer, mi-a marturisit ca p*lele nu au un gust prea bun! Incearca si tu sa ii zici "iubitului" tau sa iti dea el limbi, daca comenateaza e clar ca doar te foloseste, daca accepta lasa-l sa iti dea limbi cateva luni 3-4 luni si daca nu inisita sa ii faci oral atunci ai putea totusi, daca te simti pregatita sa incerci, insa eu te sfatuiesc sa nu incerci! E alegerea ta, tu vei da socoteala mai tarziu, cand poate vei intalni un baiat cu gandire ca a mea si te va trage la raspundere! Cand vei da de un barbat calumea, acela te va refuza probabil, din cauza celui dinanite, asa ca e riscul tau!

| TotEu1995 explică (pentru teaiBulitCuAndo):

Iti multumesc mult pentru sfat! Asta am sa sh fac nu s-a pus prb de despartire sau asa mi-a zis daca vreau sh am placerea da el mi-a facut mie:d...:*

| teaiBulitCuAndo a răspuns:

DAca faci sex oral,lucruri bune nu vor aparea in viata ta cu siguranta! In cel mai bun caz va ramane intre voi doi si atat, insa sa nu te astepti la vreo minune daca faci oral, sa nu te astepti la respect! Insa lucruri rle se pot intampla, la inceput probabil iti va fi greata, te vei simti nasap fizic si psihicmai rau ai putea ajunge subiect de barfa intre amici si prietenele lui! Asa ca ai grija ce faci si cu cine faci!

| teaiBulitCuAndo a răspuns:

Pana la urma ce ai decis? i-ai facut? ii vei face? sau nu ii faci?

| TotEu1995 explică (pentru teaiBulitCuAndo):

Am vorbit deschis cu el despre sh i-am explicat. ma inteles foarte bine. i-am cerut sa se pona in lucul meu puti sh dupa mi-a dat dreptate