|

Pun intrebarea asta pentru o prietena care nu are cont.Ii place f mult un baiat.Vara trecuta erau foarte apropiati dar acum nu mai vorbesc deloc, decat atunci cand el o suna pentru teme.-.- Dar il evita mereu si totusi vrea sa stie daca o place.-.-Aproape ca vrea sa renunte la handbal si sa mearga la basket numai pentru a sta mai mult timp in preajma lui.Ideea e ca il place dar il ocoleste mereu. I-am spus sa il invite in parc, a spus ca nu, pentru ca i-ar fi greu sa ii vorbeasca.Sa il sune, nu pentru ca i s-ar parea ciudat.-.- Deci. Ce ar putea face pentru a se apropia de el?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai s-ar putea sa vorbeasca pur si simplu cu el,dar din moment ce ii este greu... tu (sau poate chiar si amica ta daca sti ca ar fi de acord) ai putea forma un grup intr-o zi (fara prea multe aranjamente) sa mergeti in parc sau la un suc, ce va place voua mai mult si sa il inviti si pe acel baiat si poate reusesti sa faci cumva sa ramana doar eihee hee. faceti-le o farsa si ascundeti-va de ei daca mergeti in parc.
Dar nu te asigur ca o sa mearga ft bine daca ii zici prietenei tale pentru ca o sa fie emotionata si cu gandul la "scenariu".Mai lasa sa vina si de la sine, sa nu fie totul regizathee hee.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Dana nici tu nu stii cum ma inteleg eu cu ea.dar oricum intreab-o pe,, prietena" cum stau lucrurile pentru ca
1.da stiu ce simte ea pentru ca ea mi-a spus
2.am vrut sa o ajut
3.mi-a multumit pentru ca am postat aceasta intrebare ( am arhivele din discutiile pe mess)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dc iei deciziile pentru toata lumea? te-ai obisnuit, in primul rand acea''prietena'' nu te-a rugat sa postezi si in al doilea rand de unde stii tu ce simte ea? sa ma scuze cei care o sa citeasca asa-zisul raspuns, dar chiar nu prea e treaba, credeti-ma cunosc situatia sh fata care a postat i-a acut foarte mult rau ''prietenei'' sale, e mai bine asa, inceteaza

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu prea stiu.pup!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează