|

Reapelez la voi.si sper sa am parte de cat mai multe sfaturi din partea voastra:*. asa deci...

Am 3 cele mai bune prietene(sau aveam.) de ce zic aveam? Pentru ca sambata a fost ziua a doua din ele(ele fiind gemene) si asa zisele prietene nu au putut sa imi zica si mie "fa proasto azi ne facem ziua vrei sa vii si tu?" sau "vezi ca azi o sa vina Gaby la noi ca de ziua noastra".

Asa deci sa incep vineri eu le-am intrebat "hei suriii va faceti ziua" ele hotarate"nu.nu". bun totu` ok seara ma suna asa zisa mea verisoara si imi zice"very vezi ca maine nu pot sa vin la antre` ca stau la bunici si nu ma lasa sa vin singura(cica...in fiecare sambata e la bunici si totusi poate sa vina). Si azi citesc pe fb uneia dintre gemene un comentariu cu "poza facuta de me". comentariu lasat de "verisoara" si culmea era la ele in casa si chiar sambata de ziua lor pe 9 aprilie.

Deci ce as putea sa cred? imi sunt sau nu prietene adevarate. eu nu cred desi ele(gemenele) si-au cerut scuze. dar lucru care m-a deranjat a fost ca una din gemene i-a zis lu` varamea sa nu imi zica mie si prietena buna cum e ea nu mi-a zis dara cand eu ii zic ei ceva ea se duce si le zice sau le da indicii...(de ex.ca mie imi place de cineva ea tot zice initiala de la numele lui si tot repeta ca sa isi dea seama si mai multe chestii.)

Ce ziceti merita sa am prietene ca ele sau mai bine opresc tot si o iau de la inceput? MULTUMESC

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Prietene iti sunt.Dar nu devotate.Par genul de fete care vor sa fie prietene cu toata lumea. Poti romane prietena cu ele in continuare dar fii mult mai atenta si nu pune mult suflet.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca daca tot incearca sa te abureasca cu chestii din astea inseamna ca mai mult te folosesc si ca nu tin la tine ca la o prietena buna, vorbind cu tine doar pentru interes personal. Poti sa continui sa vorrbesti cu ele, dar nu le mai oferii atata incredere...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai, sincer nu stiu ce sa zis...
din cate ai spus mai sus observ ca ele o cam dau cu abureala. Nu vreau sati sp sa renunti la ele, insa daca tie nu-ti vine greu sa o faci, atunci poate asta e solutia...
sincer nu cred ca t poate ajuta altcineva cu chestia asta decat u
happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează