| different a întrebat:

Risc sa fiu exmatriculata din cauza unei prostii:am cumparat o sticla de vin si i-am dat`o cadou unui coleg ieri cand faceam schimburi de cadou.Sunt o eleva extraordinara, la prima abatere.Sunt in clasa a8a si pana acum mediile au fost peste 9 la toate materiile.Maine voi lua niste premii pentru olimpiade.Credeti ca voi fi exmatriculata? Sunt disperata!

Răspuns Câştigător
| Mandy a răspuns:

So What?
Stai linistita, toti elevii am facut prostioare la viata noastra.Si sfatul meu e sa nu le spui parintilor, pentru ca sunt sigura ca nu vor afla din alta parte.Stai tu linistita, asta este farmecul de a fi elev.Pe langa notele mari [pe care te felicit ca le ai] trebuie sa mai si piperezi putin anii scolari cu cate o nasbatie, ca sa-ti aduci aminte.Gandeste-te putin:Cand o sa te intrebe copii tai " mami tu cum ai fast cand erai eleva" tu o sa le spui "Pai am fost o tocilara si ...cam atat" Asa imi ai ce povesti, si crede-ma ca nu asta o sa fie la tine ultima prostioara laughing
o sa mai ai timp sa faci...ohoho.sa vezi la liceu smug
So, smile for me happy

9 răspunsuri:
| Jessica a răspuns:

Sa fii exmatriculata din cauza unei sticle cu vin? Nu'ti face probleme!

| anDa a răspuns:

Nu te poate exmatricula pentru o chestie din asta la prima abatere. Dar ai grija de faci pe viitor daca mai esti si o eleva extraordianara.
:* Succes!

| GyeBaek a răspuns:

Stai linistita, ai gresit odata nu-i nimic.si orocum profi incercasa scape de elevii mai prosti.

| 3NGL3ZUL a răspuns:

Petru un lucru asa de marunt n-ai putea fi exmatriculata daca esti buna la invatatura in primul rand eu cred ca diridinta ta (diriga happy a vrut sa te sperie asa cum fac profesorii sau sa-ti scada nota la purtare nu-ti face griji ca daca erai intra 11 erai exmatriculata ok? fundita?

| WooDeeMe a răspuns:

Nup...tot ce trebuie sa faci e sa le spui parintilor. o sa fii pedepsita sau nu stiu eu cum reactioneaza parintii tai. Parintii pot sa vorbeasca cu diriginta ta si sa le spuna ca a fost o prostie si ca nu se va mai intampla.totusi puteai si tu sa i-o dai in afara scolii ca atunci nimeni nu se lega. Daca esti un elev excelent parintii tai vor intelege si te vor ajuta cu problema asta. convinge-ti diriga sa nu iti scada un punct la purtare sau profesorul care te-a prins. Bafta cu treaba asta! funda?

| ThePinkPanther a răspuns:

O fata de la noi din scoala a adus o sticla de JB la scoala si a baut dupa care s-a si imbatat si doar i'au scazut puncte la purtare.
asa ca...nu cred ca o sa patesti ceva. oricum succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa iti vezi de treaba ta si sa nu mai faci prostioare pentru ca nu stiu ce au patit dragii nostri directori dar sunt mult prea stricti straight face.

xoxo, didi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU! oh go on
Stai linistita...
pentru ca s-a dat lege... trebuie sa faci neaparat 10 clase!happy
asa ca o sa iti scada numai nota la purtare! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai... e cea mai buna solutie.bafta