So What?
Stai linistita, toti elevii am facut prostioare la viata noastra.Si sfatul meu e sa nu le spui parintilor, pentru ca sunt sigura ca nu vor afla din alta parte.Stai tu linistita, asta este farmecul de a fi elev.Pe langa notele mari [pe care te felicit ca le ai] trebuie sa mai si piperezi putin anii scolari cu cate o nasbatie, ca sa-ti aduci aminte.Gandeste-te putin:Cand o sa te intrebe copii tai " mami tu cum ai fast cand erai eleva" tu o sa le spui "Pai am fost o tocilara si ...cam atat" Asa imi ai ce povesti, si crede-ma ca nu asta o sa fie la tine ultima prostioara
o sa mai ai timp sa faci...ohoho.sa vezi la liceu
So, smile for me
Nu te poate exmatricula pentru o chestie din asta la prima abatere. Dar ai grija de faci pe viitor daca mai esti si o eleva extraordianara.
:* Succes!
Stai linistita, ai gresit odata nu-i nimic.si orocum profi incercasa scape de elevii mai prosti.
Petru un lucru asa de marunt n-ai putea fi exmatriculata daca esti buna la invatatura in primul rand eu cred ca diridinta ta (diriga a vrut sa te sperie asa cum fac profesorii sau sa-ti scada nota la purtare nu-ti face griji ca daca erai intra 11 erai exmatriculata ok? fundita?
Nup...tot ce trebuie sa faci e sa le spui parintilor. o sa fii pedepsita sau nu stiu eu cum reactioneaza parintii tai. Parintii pot sa vorbeasca cu diriginta ta si sa le spuna ca a fost o prostie si ca nu se va mai intampla.totusi puteai si tu sa i-o dai in afara scolii ca atunci nimeni nu se lega. Daca esti un elev excelent parintii tai vor intelege si te vor ajuta cu problema asta. convinge-ti diriga sa nu iti scada un punct la purtare sau profesorul care te-a prins. Bafta cu treaba asta! funda?
O fata de la noi din scoala a adus o sticla de JB la scoala si a baut dupa care s-a si imbatat si doar i'au scazut puncte la purtare.
asa ca...nu cred ca o sa patesti ceva. oricum succes!