| annna27claudia a întrebat:

Sa dau la drept sau la politie?
Admir profesia de politist,insa nu sunt prea buna la sport si mi-e teama ca o sa ma strădui degeaba si o sa pic la proba sportiva. Imi place si dreptul, doar ca nu vreau sa-mi petrec viata invatat atâția ani+se câștigă bine aici...
Am timp pentru a lua o hotărâre, o alta alternativa ar fi sa devin educatoare sau orice altceva in învățământ

Răspuns Câştigător
| Jassmina a răspuns:

La Drept este inutil sa mai mergi, fiindca sunt mii care au terminat si merg la capsunit prin Spania, neavand locuri de munca.
La Politie ai o sansa, mai ales ca mai ai cativa ani pana sa dai examen, daca pui mana serios de pe acum sa faci sport, ca sa treci baremul obligatoriu. Probabil este unica solutie care vine cu loc de munca asigurat.
Ca educatoare, da, este o alta varianta buna, daca iti place profesia.

2 răspunsuri:
| Yuoia a răspuns:

"nu vreau sa-mi petrec viata invatat atâția ani"
In profesiile pe care le poti face urmand dreptul, ai de invatat toata viata. Pentru ca mereu se schimba cate ceva in lege, mereu apar noutati.

| MarianOlten1008 a răspuns:

La drept e greu și e posibil sa te plictisesti pe drum.Nu vreau sa îți spulber visele, dar gândește te ca dacă te duci pe drept ca avocat, trebuie sa ai pile ca să ajungi cunoscuta. La politie încearcă sa cauți probele pe net, poți face flotări alerga, sării într un timp ok? Ce te pasionează mai mult? Vrei sa te duci în 3 direcții diferite, politie, drept și educatoare. Bănuiesc ca nici tu nu știi sigur ce vrei.Eu m as duce pe educatoare (daca mi ar plăcea copiii) sau pe politie (dacă esti ok cu sportul și celelalte examene, de psihologie etc) iar la drept te duci dar nu cu siguranța ca îți găsești servici