| marian075630 a întrebat:

Sal as avea o intrebare: in tro saptamana imi fac petrecerea de majorat, am gasit un restaurant in care platesc 60 lei de persoana si acesti 60 de lei includ: mancare felul 1-2 si desert adica tortul si spatiul fara bautura, vin cam 20-25 de persoane ce spuneti ajung 5 sticle de vodka 70cl, 2 de lichior 10 sticle de sampanie si 60 de sticle de vin si inca vreo 25 de beri poate nu bea cineva vin. ce spuneti ajunge? s-au trebuie sa mai iau ceva?

5 răspunsuri:
| LegionarulRoman a răspuns:

Si daca nu bea nici un fel de alcool? Eu spre exemplu urasc gustul de alcool in gura mea.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Putina bere. Adolescentii din ziua de azi baga-n ei cate 3-4 beri fiecare fara nicio problema. Imi aduc aminte ca sora-me ala majorat a avut tot cam atatia invitati si a luat vreo 80 de beri, numai ca ea nu avea vodka si ce ai mai zis tu pe acolo.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Cam mult vin si putina vodka, pune doua sticle de vin de fiecare, din vodka si lichior poti prepara si un cocktail, adaugi o frunza de menta sau o feliuta de porticala sau lamaie si te-ai scos, ai cocktail, vodka, vin, bere ia 30. Trebuie sa fi foarte atent la ce mancare se serveste, tu iti cunosti prietenii si sti ce gusturi au fiecare, si la bautura si la mancare, bafta si multi ani inainte!

| Trolozaur a răspuns (pentru SpitalulDeGlumeti):

2 sticle de vin de fiecare la oameni de 18 ani? tu glumesti?

| SpitalulDeGlumeti a răspuns (pentru Trolozaur):

Adica? daca te uiti cum a socotit el ar fi venit cate 3 sticle, lasa ca am intalnit fete de 16 ani care ma bagau sub masa daca ma puneam la mintea lor asa ca nu le mai duce tu grija, daca tu nu bei nu inseamna ca altii se abtin, ar fi bine sa discute cu un patron care vinde bauturi ca ce nu se foloseste sa poate fi returnat