| Cocolinoooooo a întrebat:

SAL.
As vrea sa-mi fac si eu o iubita >:". Am 14 ani si sunt din Constanta.Eu sunt cel de la avatar. Cui ii place sa-mi bage id-ul: cosminu96. Sper sa ne intelegem big grin.

9 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Bună. Vrei o iubită virtual? Tu chiar crezi că merge așa ceva? Să îți spun eu: NU!
Pentru că tu nu știi dacă fata aia arată precum zice ea, dacă poza aia chiar e a ei și nu știi ce face când nu e în fața calculatorului, nu? Poate are deja prieten.
Papa, o zi bună și încearcă să-ți faci prieteni adevărați.happy

| buterfly a răspuns:

Poi mai Cocolinooooo cum au zis si ceilalti aici nu e site de matrimoniale.big grin
Cauta si tu in alta parte tongue

Doar nu o sa faci si thu ca acel baiat: citezlaughing:"Vreau sa fac o prietena si nu gasesc toate fetele sa apeleze la minelaughing"
Hello... Oricum succes in cautarea ta!laughing papa

| Angel_5977 a răspuns:

Mai baietele ai omis un sigur lucru asta e un site in care pui intrebari si esti ajutat, nu este un site de matrimonialewinking

| d33a a răspuns:

Unde sa iti bage id-ul? laughing

| Beatrice a răspuns:

Wtf... Ieși afara!
* dându-i un picior în fund *

| HelpBoy a răspuns:

Aici nu e site de matrimoniale.

| mannu a răspuns:

Du-te la matrimoniale!

| [SS]-Draven- a răspuns:

Cine e ratata care s-a dat drept prietenul meu?! va asigur ca mesajul nu este trimis de cel din avatar, il cunosc foarte bine si nu ar face asta. E o proasta care s-a dat drept el...pai cat rau i-a facut lui, sa se intoarca asupra ei atat ii doresc.

| cosminu96 a răspuns:

Pentru toti oamenii prosti care cred ca un om si-ar face singur chestia asta se inseala. Tipa care a facut contul e in limba dupa mine si daca o prind ii sparg capul. Eu sunt Cocolinoo si am prietena n-am nevoie de toate strambele de id