| Bianca123 a întrebat:

Sal, dc nu mai e NiNI pe disney sau daca mai e pe la ce ora?

7 răspunsuri:
| Maariiaa a răspuns:

Buna,
Serialul Nini s-a terminat acum cateva zile. Atatea episoade a avut. In fiecare film se termina frumos da urat, iar in Nini s-a terminat frumos. Nu mai aveau ce sa regizeze. Thomas s-a casatorit cu Nini daca nu stiai si s-a terminat.
Mie imi place chiar rau ca s-a terminat, ma delecta, dar asata e. Ma bucur ca s-a terminat cu binehappy

Sper din tot sufletul ca e-am ajutat!
Numai bine!

| LolaKissTheGirl a răspuns:

@Ioana: Nu s-a terminat. Luni a fost continuarea episodului cand aia ii vad pe NiNi si pe Thomas in mijlocul casei la cina.
@Bianca123: NiNi se va difuza numai luni si vineri, iar sambata si duminica vor fi reluarile crying.

| Maria002 a răspuns:

Buna! Din fericire Nini nu s-a terminat, dar din pacate de acum va fi numai Luni Si Vineri la ora 21:15 cryingAm sa mor fara el

| Bianca123 explică:

Nu e adevarat ca s-a terminat nini are 128 episoade si era pe la episodul 50 si

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nini nu mai apare pe disney si nu s-a terminat fiindca am vazut pe net ultimul episod si nu-i deloc ca cel de la TV. Eu am observat ca a fost doar lunea. Cred ca au pus-o doar lunea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rrp si lolakissthegirls poate s-o difuza luni, dar nu si vinerea ptc la programe acolo unde scrie ce urmeaza scrie ca la 21:25 va fi Sony si steluta norocoasa, dar nu mai ced nimic din programele de pe site-uri ...sa de-a dumnezeu sa fie azilaughing))))rolling on the floor)))))))!crying

| arianacaibar a răspuns:

Nu s-a terminat!

Întrebări similare