| Marian2394 a întrebat:

Salut,nu stiu ce sa ma fac, sunt la un profil bun la liceu, nu-s eu bun la învățătură dar incerc.Ce as putea sa ma fac sau cum e cu facultatea ca nu inteleg? Poate cineva sa-mi explice?

2 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Ai o singura sansa, doar daca iei scoala in serios si pui mana foarte serios pe carte, ca s atermini un liceu sis a ajungi dupa aceea la o facultatate.
Ce Dumnzeu faci toata ziua acasa? de ce nu inveti?

| Anonim132001 a răspuns:

Găsește-ți motivația. Trebuie sa te apuci de invatat ca sa îți poți face toate poftele in viitor. Iar legat de facultate, e simplu. Sunt facultăți unde se intra pe baza de dosar, adică unde contează notele de la BAC și unele medii in clasele 9-12 și mai sunt și facultăți unde se intra cu admitere. Sfatul meu e sa îți alegi facultatea in funcție de ceea ce vrei sa faci tu in viitor si in funcție de câți bani ai vrea sa câștigi in viitor. Nu uita ca totul e posibil dacă muncești pentru a obține ceea ce îți doresti. Dedica-te mai mult pentru a invata pentru ca o faci pentru tine, nu pentru altcineva. Totuși, sa nu crezi ca dacă nu ai o facultate nu poți face nimic in viata, insa e bine sa ai o facultate făcută, o sa ai mai multe "porți" deschise.