| Viorash a întrebat:

Sal TPU. Pls help
Am si eu o problema cu niste colege.
Mereu cand plec de la scoala merg cu ele si eu sunt asa mai pampalau cum vine vorba adica nu accept provocari de bataie daca da unu in mine plec si il las asa etc.
Mie mi-a placut de o fata pe nume Eliza si hanca imi mai place dar e dura si enervanta are o boala pe mine nu ma suporta decat cand e cu cealalta fata cea mai buna prietena a iei si a mea. Eu vorrbesc mereu despre robotzi bancuri si tot asa da ma ignora si in sinea mea nu suport. Ce ar trebui sa fac ce discutii sa deschid. ajutati-ma toata lumea ma condisera un prost ca am note mici la ro si la mate in rest sunt 8/10 dar nu stiu ce sa fac va rog help sad cum ar trebui sa ma comport, ce sa fac?

3 răspunsuri:
| anonimussssssss a răspuns:

Lasa robotzii si bancurile si vorbeste cu ele lucruri despre fete pe care nu credeau ca o sa le auda din gura ta.ele o sa ramana cu gura cascata bafta

| alphastreet a răspuns:

In primul rand inteligenta nu se divedeste prin note in cazu asta si eu iti propun sa fi tu insuti ca e cel mai bine si sa incerci sa te porti ca un gentalman cu fata

| Roa a răspuns:

Pentru inceput cred ca ar trebui sa discuti cu ea subiectele pe care ea le adora(de ex:teleportarea psihica:d)si incearca sa ii observi gesturile atunci cand ea vorbeste cu ceilalti colegi...sunt unele fete care se comporta urat cu baietii de care sunt indragostite de teama sa nu isi arate sentimentelehappy