| daniela_9291 a întrebat:

Sallhappyimi place un tip si el m-a placut(cred)...ma privea in ochi, ma facea sa rad, unde eram eu era si el.Eu nu stiam pe atunci ca ma pot indragosti atat de tare de el, asa ca il respingeam, l-am ranit, am crezut ca este puternic, dar de abia dupa ceva timp am aflat cat de sensibil este.Imi pare rau pentru ce am facut.Acum a venit randul meu sa sufar, o prietena i-a zis ca il plac, iar el a zis ca nu ma place si nici amic nu vrea sa fie cu minestraight face
I-am dat add pe mess, iar in aceeasi seara cineva mi-a dat add:are multe lucruri in comun cu el, are acelasi gen de a vorbi, sunt amandoi pe mess in acelasi timp si 2 prietene comune au si ele id-ul in lista, doar ca pe cele 2 fete le place, insa pe mine nusad
M-am gandit sa il intreb in wekeendul asta ceva pe mess, chiar daca pana acum nu am vorbit, acum as vrea sa ma imprietenesc cu el, avem multe lucruri in comun.
Va rog sa imi dati niste idei de discutii cu el:Xmersi:*

2 răspunsuri:
| geoka23 a răspuns:

Nu stiu dupa cum zici ca este sensibil s-ar putea sa fie zodia pesti sau alta ori cum assa e la ranit daca nu stiu daca ai facut-o din adins dar dupa cum o spui sau o scrii nu a fost cu intentia asta gresesc.
pe mess nu ai nici o sansa sai vorbesti doar fata in fata. tu doar spune-i ca nu ai vrut sai faci rau asta adica sal ranesti nu a fost intentia ta si mai spune-i cati pare rau eu sunt baiat si cineva la fel s-a jucat cu sentimentele mele si nu-i bine asta pr ca poate deveni o arma inpotriva acelei persoane intelegi si daca privesc problema ta dintr-un unghi potrivit asta s-a intamplat asi foloseste sentimentele ca pe o arma adica te ignora dar nu o sa o faca pr mult timp credema.iti spun un lucru daca ti-a placut vrodata de vreo persoana si ai iubito are loc in inima ta indiferent de crcumstante.imaginea acelei persoane ca in privinta lui imaginea ta a ramas imprimata in mintea lui crdema. eu cred ca este influentat atat. vorbeste cu el si spune-i sentimentele tale fata de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din moment ce aveti multe in comun poti sa vorbesti despre orice iti place si ce nu iti place straight face