Ia-l de manuta si zii vreo doua: ca e las, are curajul unei noptiere si daca crede ca asa o sa scape se inseala... lupta, fata mea!
Daca el stie ca il placi ar fi mai bine sa pastrezi distanta cateva zile pentru a vedea reactia lui. Acum ca stie ca tu il placi ar trebui sa faca el urmatorul pas(asta daca tipul te place). Ar fi mai bine sa nu stai mereu dupa el si sa nu le mai spui oamenilor in care nu ai deplina incredere ca iti place de el pentru ca s.ar putea sa te dea de gol. Succes sper sa iei cea mai buna decizie.
De ce sa distrugi prietenia dintre cei doi? Nu inteleg asta. Daca dusmanca ta i`a zis ca`ti place de el, o fi facut`o cu vreo intentie Incearca si tu sa mai vorbesti cu el, sa vezi ce`i poate capul, adica, daca vrea sau nu ceva cu tine. Cu asta cred ca am spus tot! Bafta!:*
Daca meri la biserica nu inteleg dc ai dusmani da noh in fine deci, daca stii sigur ca fata aia i-a zis ca il placi... eu iti sugerez sa vorbesti cu el si sa ii zici ca nu e adevarat si ca voi vreti sa fiti doar amici.
o sa il bage in ceata chestia asta de tot
si nu va mai sti care-i treaba
iti sugerez sa fii prietenoasa cu el fara complimente etc...lucruri din astea banale la care el sa iti zica mersi. si atat. vezi si tu, cand vorbiti si va despartiti zi si tu : Ba macar un pupic daca tot pleci? si o sa vezi daca te pupa inseamna ca s-ar putea sa te placa. asa pe obraz na. data viitoare daca ai putin tupeu te si intorci si faci un french kiss deala senzual. da fa sa nu afle ce simti tu pentru el, tot trebuie sa fie fizic si prin ochi sa iti manifesti simpatia si dragostea. bafta