|

Sall TPU! deci problema este ca i-am spus unui baiat ca il plac pentru ca nu ma pot abtine sa ma ascund... si a spus ca e reciproc insa el la scoala se da la mai multe fete si sunt confuzasad

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poate o face atunci cand tu nu esti langa el cand vrea el sa fie si zice ca asa te apropie.sau poate pentru ca e prietenos.Asa faceam si eu desi eram cu prietena mai gaseam fete care le luam in brate,dar, doar pentru ca imi erau prietene bune. Daca a spus asta eu cred ca ar trebui totusi sa arate asta ca sa iti dea si tie sentimentul ca e sigur ce zice el cu gura lui, sa nu fie minciuna ca nu iti vine si tie bine.Cum ar fi totusi daca l-ai intreba si i-ai spune ca nu iti e bine sa il vezi ca se da, ca intre voi ar trebui sa fie ceva.Eu unu as fi foarte bucuros sa aud asta de la fata respectiva si chiar mas retrage, pentru simplul fapt ca tin la ea cum i-am spus.Salut! si vezi ce faci.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

@Mrkta007 Te corectez.Asa sunt UNII baieti, poate tu ai intalnit doar retardati si na.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu sincer,nu as suporta un asemenea tip.Ori ii spui ca te deranjeaza.ori.te dai si tu la toti baietii sa vada cum e laughing ( lol, mai bine nu, razbunarea e arma prostului)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa`s baieti...ii poti atrage atentia.

sau poti sa te dai si u la baieti si sa-l intrebi daca ii place happy sper sa te ajute happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează