anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall. Vreau sa va pun o intrebare.Cum e iubirea pentru voi toti si ce simtiti cand o aveti si cand o pierdetii.

2 răspunsuri:
| cancelarul a răspuns:

Pai pentru mine iubirea are mai multe parti.in momentul de fata simt o mare dezamagire si neputinta,,.pe motivul ca fata pe care o plac nu am sa o mai vad niciodata...si cum nu am ce face, trebuie sa trec peste orice ar fi...dar doare foarte tare.

| psycho771 a răspuns:

Ce intrebare pui... Stii ca nimeni nu va putea sa-ti descrie ce simte cu adevarat in ambele cazuri, nu?

Iubirea nu se poate descrie, e ceva prea puternic, aparte, ca sa nu mai vorbim ca sunt mai multe tipuri de iubire. Cand pierzi un iubit il poti inlocui in cativa ani, sau chiar mai repede; vine altul, retraiesti sentimentul. Cand iti pierzi mama, sau copilul nu ai cum sa umpli acel loc...

In fine, eu acum sunt foarte indragostita, asa ca am sa-ti spun orientativ cum este.
Stau foarte aproape de liceu, de la geam vad toata parcarea unde el isi pune masina dimineata. Zilnic ma uit de cateva ori pe geam pana ii vad masina, apoi abia astept sa apara in fata mea. Ma gandesc mereu la el, il consider frumos, perfect, amuzant, dulce, nu vreau sa ma cert cu el, ma doare cand imi vorbeste mai dur. Imi creste inima cand imi spune ca nu a mai iubit pe nimeni cum ma iubeste pe mine, as vrea sa-i aud mereu vocea, iar cand sunt langa el vreau mereu sa-l pup si sa-l vad cum zambeste. Cand zic "pup" nu ma refer neaparat pe buze... Ci pe obraz, ca atunci devine dulce si ma priveste cu dragoste. E minunat.

Nu ma pot gandi la o despartire de el. Sa stiu ca nu mai sunt eu cea la care vine, ca nu-l mai pot imbratisa, ca nu-i mai aud vocea spunandu-mi "iubita". E crunt sa ma gandesc. Asa percep eu dragostea.