|

Salu TpU! Ma numesc Andrei si am 14 ani, am mers la sala timp de 6-7 luni si acum o saptamana am incetat pentru ca am inceput sa ma duc de 2 ori pe saptamana si mama a inceput sa se supere ca plateste abonamentul degeaba si imi zice ca daca nu ma mai ma duc sa ies cu prietenii afara si cand ii zic ca ma duc nu ma lasa.Nu mai inteleg, adica nu prea ies mult din casa si la sala ma duceam parca din obligatie, dar inainte ma duceam ca imi place, nici macar un prieten nu vrea sa vina la sala.Pe acolo is numai oameni de 17-40 si nu e asa de fain cand te duci si nu e fain nimic.Adica fac 30-40 si ma plictisesc nu ma atrage asa de tare, recunosc ca sunt super lenes dar nu ma mai atrage sportul.

E asa de grav?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu e deloc grav! daca nu te atrage sportul, nu l m ai face,,, te obliga mami?
esti gras?

| explică (pentru penel):

Nu ma obliga, nu nu sunt gras, dar zice ca plateste abonametul degeaba si ii zic ca n-am chef dar zice ca daca nu ma duc la sala nu o sa fiu in stare de nimic sad

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru penel):

Mersi pentru raspunsul dat, cred ca nu o sa renunt?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

1) La 14 ani nu e recomandat sa faci sala.
2) I se poate intampla oricui sa nu mai aiba chef din diferite motive
Unii fac depresie si nu mai au chef sa faca ceea ce le placea inainte. Altii iau pauza si cand se intorc iar la sala dupa o luna - doua nu mai au chef. Am patit-o si eu, am facut sala 8 luni dupa care am luat o pauza iar cand m-am intors la sala deja eram putin mai gras, ma miscam mai greu, imi era lene asa ca am renuntat definitiv.
Eu te sfatuiesc sa incerci si alte sporturi care te atrag

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ar trebui sa ii explici mamei tale ca nici sportul in exces nu e sanatos, doar nu vrea sa mergi 7 zile din 7.
Daca simti ca nu mai e pentru tine, cauta altceva care sa te atraga, un sport cu mingea, sau de contact, alearga, sunt sute de variante.
Daca momentan crezi ca nu mai ai tragere de inima spre miscare, doar ai grija la alimentatie si ia o pauza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

happy tataaie, iarta ma, dar nu realizezi cati tineri si ar dori o mama ca a ta. mai, sportul e inimaginabil de bun... nu renunta~

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează