|

Salut, am 16 ani si cred ca am facut o greseala. Astazi m-am ras pe picioare pentru prima data. Sa nu credeti ca urasc ca am par pe picioare, dar eu il aveam atat de mare incat nu se vedea pielea de pe picioare si mi se parea foarte scarbos. Cand avem sportul la scoala, toti baietii facem in pantaloni scurti si toata lumea facea baza de mine, le intorceam si eu baza din cand in cand, dar cand se pun toti pe tine, nu prea ai ce face. De nervi astazi cand am ajuns acasa, am intrat direct in baie si m-am ras. Stiu ca poate trebuia cu ceara sau cu epilator, dar am facut-o la nervi. Cand imi creste, vreau sa iau o masina de tuns si sa dau pe un numar foarte mare si doar sa ma tund. Adica sa il mai scurtez si sa il am cum vad la barbati in toata firea(de la 25-40 de ani), nu cum il aveam inainte sa ma rad, de nu se vedea pielea, undeva pe la jumatate. Ce credeti, e ok sa imi tund parul de pe picioare cand creste si sa il mentin la lungime cum vad la toti barbatii in toata firea(25-45 de ani). Ca idee, eu aveam de 3 ori mai mult par pe picioare decat tata si culmea pe piept, spate sau burta nu am deloc, decat foarte putin puf.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce inseamna "toata lumea facea baza de mine, le intorceam si eu baza din cand in cand"
ce inseamna baza?
si de ce ti-ar pasa ce cred ceilalti despre parul tau de pe picioare?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O sa traiesti o viata de tuns picioare doar ca au ras niste pusti de tine?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Proasta decizie ai luat!
Parul pe picioare la baieti este foarte sexi si atractiv, denotand o masculinitate adevarata, nu un baiat care se efemineaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e nimic rău în a-ți epila părul nedorit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum sa asculti de niste copii ca tine, e strict treaba ta ce faci, mi se pare prostesc sa te razi pe picioare, deoarece niste copii rad ca tu ai par pe picioare si ei sunt barbati adevarati ca nu au, acum e alegerea da, ori te lasi controlat de prietenii tai ori faci ceea ce crezi ca e mai bine pentru tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează