| Mirel55 a întrebat:

Salut, am 19 ani si ma nelinisteste teribil faptul ca nu am avut niciodata o prietena. Sunt cam timid si nu prea stiu cum sa procedez. As aprecia enorm daca mi-ati putea da niste sfaturi in privinta cu asta,

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Nemeessis a răspuns:

Salut. Nu are de ce să te neliniștească acest lucru. La 19 ani ești încă tânăr, ai timp să îți faci o prietenă. Nu e o regulă în care să scrie că e obligatoriu să ai o relație până la această vârstă.
Iar cu timiditatea..nu e ușor să scapi de ea, am fost și eu la fel ca tine, eu unul nu aveam curajul nici să scriu în chat pe jocuri - deși nimeni nu știa cine sunt.
Gândește-te în felul următor:
Ce ai tu, au și ceilalți oameni.
Sunt situații în care trebuie să faci anumite lucruri, dar timiditatea te împiedică - trebuie să te gândești că nimeni nu te judecă, iar cine o face nu e suficient de deștept să înțeleagă că nimeni nu este perfect.
Orice spui, orice faci, până la urmă o să fie uitat. Toți o să murim, în momentul ăla cine o să mai țină cont de aceste chestii? Așa că de ce să nu încerci să fii mai stăpân pe tine?
Eu acum nu știu dacă ești timid în general sau doar când vine vorba de fete, dar oricum, tot ce am zis se aplică și la fete. Dacă vrei să te bagi în seamă cu o fata, o poți face. Ce dacă spui ceva greșit? Chestiile astea se vor uita. Ce dacă te ignoră? Nu e demnă de tine. Orice ar fi, nu înseamnă că e ceva greșit la tine.
Dacă îți dorești mult să scapi de aceasta timiditate, vei reuși. Nu e ușor, dar nici imposibil.

2 răspunsuri:
| CopilThembel a răspuns:

Grija mare ca fetele sunt perverse.

| OldSoul1997onur a răspuns:

I-ați o sawurma cu usturoi și un Pepsi rece îmi mulțumești mai in colo tinere numai bine


( Numai mai șterge raspunrile alți când înjuri și se certa nu faci nimic stai și te uiți și nu intervi Draga Editorule și in ziua aia când V-am zis ca pedo ăla ma înjura de mama și nu i-am făcut nimic chiar nu-i făcusem nimic ma injura aiurea într-una mi-ați banat contul imediata fără sa fac nimic o zi buna editorule numai bine )