| sebanarcis a întrebat:

Am facut o prostie mareeee si acum v-as ruga pe voi sa ma ascultati si de ce u, sa ma ajutati, daca vreti.Am 17 ani si.mi-am scos banii de pe card (cumparandu-mi haine, statie, cadouri la cei dragi...) - fara sa stie absolut nimeni. Suma totala cheltuita (acum cand adun si ma inspaimant ) este cam de 27 de milioane, dar mie imi intra 150 lei pe luni..si chiar nu mi-am dat seama. Ideea e ca eu primeam si de acasa cate 120 lei lunar. Deci nu stiu ce a fost in capul meu, regret enorm, mai ales ca degeaba i-am cheltuit - dar acum sunt pe cale de a fi descoperit - era normal sa vina ziua - si imi este groaza cand va afla mama.Ce ar trebui sa fac? Nu merge chestia cu zisul adevarului - e prea naspa sa fie descoperit.

Răspuns Câştigător
| Andruşcă a răspuns:

Nu prea inteleg cum ai reusit sa cheltui 27 de milioane fara sa-ti dai seama...

Statia presupun ca a fost cea mai scumpa. Incearca s-o vinzi. Ii faci 30 de poze din toate unghiurile posibile si imposibile si dai anunt pe toate site-urile care le gasesti specificand in descriere ca e in stare impecabila si ai nevoie disperata de bani.
Apoi, mai renunti si tu la prostii(sucuri, tigari, dulciuri sau ce mai cumperi tu) si pui bani deoparte ca sa-i incarci pe card.

Sa pui 2700 de lei inapoi n-ai cum dar macar recuperezi o parte. Cand afla, ii spui mamei ca ti-ai luat haine(nu mai aveai deloc, ti-erau mici toate, etc) si a mai fost nevoie sa cumperi nustiuce cadou mai scump la nustiucare prieten. Tot se va supara maica-ta dar macar ii va trece mai repede.

4 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Asta e vrajeala cu ' Nu mi-am dat seama "
Cum dumnezeu sa cheltui 27 de foi ma? esti cu capu?
Ma e cam groasa treaba, mai bine accepti totul, si asta ehappys-a intamplat, cat traiesti inveti, nimeni nu se naste invatat. take carehappy

| DamiPapucii a răspuns:

Pai incearca sa recuperezi bani lucrand undeva.

| neutrino a răspuns:

Spune-i ca banii nu aduc fericirea.

| victorandrei a răspuns:

Cred ca merge cel mai bine zisul adevarului. Asta este iti asumi responsabilitatea, vor fi parintii suparati pe tine probabil 3 luni, adio card si bani de buzunar. Dupa alea 3 luni o iei de la capat big grin