| MissIndependent a întrebat:

am nevoie de un sfat! eu si cu prietenea mea de la scoala nu ne mai intelegem asa de bine adica in ultima vreme ma cam insulta adica la defectele mele: de exemplu azi am stat si povesteam si mi-a spus ca anul trecut a facu un om de zapada mai inalt ca ea si la fel de gras ca mine! ce sa fac? pls am nevoie de un sfat

Răspuns Câştigător
| Static a răspuns:

Pai daca esti putin plinuta, nu-i nimic, bv tie, cat despre prietena ta? daca sunteti prietene bune, nu ar fi trebuit sa spuna asta, insa asta inseamna ca ea este geloasa pe tine ca esti asa iar poate ea este mai slabuta dar nu stiu, asta ar fi un motiv. Dar poate nu iti este prietena, doar una falsa, asa ca incearca sa ii spui la fel de ex? De ce arati ca o scandura?winking. Fi tare!

3 răspunsuri:
| aniriiiiii a răspuns:

Probabil si-a luat fite si poate se simte mai superioara, daca vezi ca, continua asa, fa`i la fel sa se simta si ea prost cum te simti tu Sau daca nu ti place sa te razbuni, vorbeste cu ea si spune`i ca te`ai saturat sa iti faca asa happy

| AnaBejenaru a răspuns:

Hmm, asta e normal cred sa va tachinati, si eu cu alexa(prietena mea)facem asa, dar suntem foarte apropiate, dar daca tu consideri ca tea jignit mai bine spune-i ce te deranjeaza

| MissIndependent explică:

Multumesc tuturor care mi-ati dat sfaturi si toate sunt de folos! le voi practica pe toatetongue :X