| celmareinvata a întrebat:

Am o intrebare pentru cei care sunteti in gimnaziu, la liceu sau la facultate.Ca sa ai numai 10 pe linie este suficient sa invat 10-15 minute pe saptamana la toate materiile, sau trebuie chiar 15 minute pentru fiecare materie in fiecare zi. Cei care vaeti medii foarte mari, cam cat timp invatati la o materie?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Eu nu am 10 pe linie am medii mari 8, 9 si 10 la mine depinde de materie si lectia cat de usoara este de ex la istorie am numai 10 invat o lectie de 2-3 pagini intr-o jumatate de ora pentru 10...winking

| ioana181 a răspuns:

Fii si tu mai smecher si nu mai invata pentru o perioada unde ai deja o nota si trebuie sa ii asculte pe ceilalti pentru ca e imposibil sa inveti la toate si sa si stii la toate. La tehnologie sau geografie "impusti" si tu o nota si gata.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Eu am 10 pe linie si eu sincer chiar nu invat deloc acasa. Imi fac temele (cateodata) daca nu, le fac in clasa, sau le copiezhappy. Pur si simplu sunt atenta la ore si retin foarte bine. La materiile la care nu avem teme (chimie, fizica, istorie, etc.) chiar nu deschid caietubig grin.

| Fundă25 a răspuns:

Buna!

Pentru a fi un elev de nota 10 pe linie, 15 minute acordate invataturii nu sunt suficiente. Depinde de cat de usoara e lectia. Citeste lectia de cateva ori si apoi repeta fara sa te mai uiti in caiet.
Nu ai de unde sa stii daca iti va lua 15 minute sau chiar 60. Insa, te pot asigura ca 15 minute de studiu la 5-6 materii sunt insuficiente. Pentru a fi de nota 10 pe linie trebuie sa stii lectiile la perfectie, iar acest lucru nu consta in a invata 15 minute pe zi.
Eu una am avut media 9. 60 si sunt multumita. Nu stiu sa-ti spun cat timp acord invatatului, dar 15 minute in nici un caz.

Sper ca te-am ajutat.
O seara placuta!

| cretzulycy a răspuns:

Pai eu am terminat cu media 10 si pe a 6-a si acum semestrul asta pe clasa a 7-a si sincer nu stiu cum am reusit, am invatat putin numai cand stiam ca o sa ma asculte si inainte de teze, uneori si pentru teste, dar nu cine stie ce... am avut timp si de alte lucruri, chiar foarte mult timpbig grin