|

Salut, am o problemă cu iubita mea. Ma iubeste, o iubesc mi-a dovedit asta avem 2 luni de relație dar pare ca ne stim de ani si problema e ca ea are,, frati,, si iese cu ei si mie nu imi convine. Recent un baiat de la noi din liceu s-a bagat cu ea în seamnă au vorbit ce au vorbit si la final a pupat-o pe obraz spune ea si ea a stat o ora dupa mine, ea ieșise mai devreme, si au stat40 de min si au vorbit ce au vorbit. Spune ea ca au lucruri in comun, masini, seriale, etc. si imi spune ea ca maine l-a chemat sa vina la ea la corpul ei de clădire sa fumeze împreună si ei nu ii convine sa o sărut in fata lui ca vai chipurile o fac ca sa îl fac pe el gelos si asta nu imi convine. A mai spus si ca daca o invită la un suc nu spune nu. Eu evident ca m-am opus total dar ea spune ca,, ce, Nu am voie sa am prieteni,, Ei i se pare normal sa vorbească si cu alți băieți. Nu am idee ca sa fac, chiar am nevoie de un sfat. Dau funda

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Este normal la vârsta voastră să aibă mai mulți prieteni, căci aceștia sunt doar prieteni, dar nu iubiți, amanți. Cu sărutul treaba stă așa. Sărutul arată, denotă o relație mai apropiată. El este potrivit între prieteni mai apropiați sau în familie. El nu este potrivit în locuri publice, fiind considerat un gest mai intim care îi privește doar pe cei doi care se sărută. Dacă ea o face cu unul și cu altul, că așa are obiceiul este treaba ei. Dacă dta ești îndrăgostit de ea, e normal să nu îți convină că ea afișează acest gest cu alții și ți-l refuză dtale. Dar nu ai dreptul să îi ceri să se comporte astfel, căci nu este logodnica ta, nu ți-a promis ție loialitate. Astfel să te hotărăști dacă vrei să continui că asemenea fată. Dacă vrei neapărat să continui atunci va trebui să o accepți așa cum este deocamdată și să te întâlnești de multe, multe ori cu ea, chiar dacă suferi, până o convingi că dta ești cel ce o iubește cu adevărat și că pentru tine merită să renunțe la celelalte prietenii ușoare. Iar dacă nu, la revedere, că e lumea asta plină de fete.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Mie fata asta nu mi se pare serioasa deloc, cred ca a inceput sa-i placa de ala si pe tine te tine pana vede daca-i iese cu ala sau nu.

| a răspuns:

Sincer, iti este doar prietena si da, are voie sa stea de vorba cu toata lumea, incusiv si cu alti baieti.
Aveti planuri de viitor? te-ai logodit cu ea?
Vrei sa te insori cu ea?
Adica, este treaba serioasa si vrei un viior cu ea, sau doar o simpla prietenie?

| a răspuns:

Femeile sunt atrase de tipi indiferenti,dacă devii gelos, posesiv si obsedat fata de ea, va deveni ea indiferenta cu tine. Problema e ca ea ar putea deveni usor indiferenta, având un alt partener, spre deosebire de tine care nu mai ai pe nimeni. Trezeste te la realitate si observa ca nu esti singur si ca sunt mii de alte fete in jurul tau care merita atenția ta.

| a răspuns:

Daca vorbesti asa si cu ea, fara punct, fara virgula, fara logica, fara cap, e normal sa nu te placa. Nici eu nu te-as placea daca as fi fata. Esti disperat. Nu poti spune dupa 2 luni ca te iubeste. Uneori nu poti spune nici dupa 10 ani ca o stii / il stii si e iubire totala. Las-o mai usor. La varsta asta ar trebui sa f@ti regeste mai multe, sa ai capul limpede si apoi sa poti sa alegi.
La 21-22 de ani voi nici nu stiti ce-i viata si aveti pretentii de relatii stabile de parca ati avea 35-40 ani, poate chiar si mai mult.
F@te frate cat mai multe!

| a răspuns:

Fata nu ia in serios relatia cu tine. De aceea isi permite un astfel de comportament si nu tine cont de faptul ca si tu ai putea fi gelos.
Probabil il prefera pe el.

| a răspuns:

laughing)) auci, burn!
Daca o iubesti si ii arati asta, nu stiu sa o inviti la un suc, la un film, sa faceti lucruri impreuna, cred ca i-ai lua gandu de la ala. Si timpul. A si zis fata, "daca ma scoate la un suc nu zic nu".
Scoate-o tu mai des la sucuri si filme, si mec.