|

Salut! Am si eu o problemă.

De câteva zile nu le mai răspund la prieteni la telefon, ok, nimic foarte wow pana aici. Dar am facut aceasta treabă doar pentru siguranta mea, din ce punct de vedere? Am renunțat la ei prin simplu fapt ca e se drogheaza (maria) si eu am fumat, dar am zis ca trebuie sa ma retrag, nu e de mine. Imi place imi da stare buna, dar nu e ok, am pierderi de memorie si nu prea e ok la 22 de ani, dar nu asta e oarecum problema. Problema e ca nu mai vreau sa fumez si ma doare faptul ca nu ies cu ei, ok aș putea sa nu mai fumez, dar e greu au ei modul lor de a te convinge, intr-un fel, oare am procedat bine, gen sa nu mai vb cu ei? Ma suna in fiecare zi, dar eu prefer sa nu le răspund, oare fac bine, oare nu? Va rog ajutati-ma, dau fundă. Mulțumesc anticipat!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Faci bine. Mai bine singur decat cu probleme

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Astfel de "prieteni" nu sunt o influență bună pentru nimeni.
Nu le mai răspunde și lasă totul în urmă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Adriane, avand un anturaj care fumeaza din aia, e greu poate sa nu cazi in capcana! Este okey ca ii eviti, nu sunt de tine, normal ca te face sa te simti bine marioara dar afecteaza creieru, tu ce crezi? El nu e programat sa functioneze cu asa ceva fara consecinte. Ai nevoie de un anturaj benefic de la care sa inveti chestii bune.
Faci bine daca te conving si mereu cazi in capcana.

Nu uita ca daca vei avea probleme, nu te vor ajuta ei, daca esti mai grav si nu iti mai revii cu una cu doua, te vor abandona, esti bun doar cat ii distrezi.
Poti avea si depresii si te trezesti "nu avem nevoie de depresivi ca ne dau energii negative", motive.
Nu neaparat ar face asa, dar e posibil ca la greu sa nu mai aiba treaba.
Daca aveai puterea sa zici nu, atunci nu ai fi renuntat, dar te simti vulnearabil si ai ales o metoda buna, neavand contact, ai scapat. Sanatatea ta e cea mai importanta, sunt n chestii placute pe care sa le faci si care nu fac rau.
Aia isi face efect din ce in ce mai scurt, vei mari doza, e 60 lei gramu, nu e asa simplu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Mosotti):

Îți mulțumesc frumos pentru raspuns, dar a vrea sa mai văd si alte păreri. Îți mulțumesc enorm ca mi ai scris, asta înseamnă foarte mult pentru mine.Seară bună!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru adrian9723233):

Mersi, sa vedem si alte pareri dar nu stiu daca ar exista alta mai sanatoasa. Toti si parinti si adolescenti si tineri care-s mai cuminti zic ca indepartarea de anturajul nociv e solutia pentru ca, corupe inevitabil.

Dar sa vedem si alte pareri, evident.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează