Daca ai destula vrajeala-n tine poti sa agati orice fata, indiferent daca esti batoza de 100 de kile si ai 1. 40, sau daca esti palauga de 2 metri si ai 40 de kg.;) :D. Crede-ma ca nu asta e cel mai important lucru care le intereseaza pe fete la un baiat; Da' apropo...care e de fapt impedimentul? ca la 65 de kg si 1. 75 eu zic ca esti mai mult decat ok;). http://www.aspbihor.ro/......-greut.JPG
Ce impediment?
Gras nu esti...Acum depinde de fizic![]()
Vorbeste pe mess cu fetele/o fata, invit-o la un suc, sau la patinaj acum ca e sezonul![]()
Bafta!
Deci la 15 ani? wow, m-as juca frate la 15 ani! Timp as avea de fete muuuult.Bine,daca te roade rau in ginsi, incepe sa cauti una din cele care se uita mereu la tine, ca din descrierea ta, la cum te-ai descris, daca e asa cum te-ai descris, in mod sigur atragi privirile.
Nu-ti face griji
o sa gasesti u o fata care sa-ti placa si sa te placa
Niciodata sa nu spui niciodata
Succes!
Ce impediment mai ai innebunit? si eu am 15 ani, 58 kg si 1. 73m si n-am nicio problema cu fetele.la fel cum a spus si vlad_bv trebuie sa ai si vrajeala ca asa cuceresti o fata nu neaparat daca arati ca un print.si nu toate fetele apreciaza numai fizicul, multe fete apreciaza ce ai in suflet si cel fel de om esti asa ca stai linistit.SUCCES!
Multumesc pentru ajutor.Probabil ca nu mai am incredere in mine, iar referitor la ce spunea Vlad_bv nu imi place sa fiu acel gen de baiat cu vrajeala sau smecherie. Daca vrei Princess lasi ID tau intr-un viitor raspuns la aceasta intrebare sati arat si o poza sa aflu si parerea unei fete pana la urma.Multumesc inca odata.
Anonimboy111 întreabă: