|

Salut, as vrea niste sfaturi! Astazi m-am certat cu prietena mea din niste chestii banale dar mai mult am vrut sa ii spun ce nu imi convine la relatia noastra si i-am spus ca raspunde greu la mesaje, in ultima perioada nu prea mai suntem cine eram gen nu mai avem o conversatie cine stie ce de stralucitoare, adica ca intre doi iubiti dar eu am intrebat-o daca e plictisita de mine si daca ea crede ca ar fi cazul sa ne despartim, dar ea a zis ca nu iar cand o mai intreb tot felul de lucruri ori imi raspunde cu nu stiu ori cu?‍♀️ Mai pe scurt e indiferenta dar ea ma iubeste gen! Cum as putea sa o reimpac?

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Conversatiile pe net/telefon pierd mult din esenta. Tu nu poti vedea reactia ei, mimica fetei, limbajul corpului. Asa ca cel mai bine sunt discutiile face-to-face. Poate v-ati plictisit unul de altul. Iubirea nu e o chestiune care se plictiseste. Poate are o problema personala, poate trece printr-o pasa proasta. Nu ai de unde sa stii. Trebuie sa discuti cu ea si sa-i oferi rabdare (si ce daca iti raspunde greu la mesaje, nu e centrala telefonica).

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca continui s-o stresezi cu conversatii de genu asta doar o pierzi. Tipa e la inceput de plictiseala de tine si facand pe disperatu doar accentuezi plictiseala asta. Fii mai indiferent cu ea sa vezi ce se intoarce in secunda 2

| a răspuns:

A intervenit monotonia între voi. Las-o o perioadă mai moale

| a răspuns:

Nu o baga in seama 2 saptamani, te va cauta ea, daca nu... inseamna ca ai insistat mult prea mult laughing.