| anonimuser1 a întrebat:

Salut, as vrea sa ma apuc de scoala de soferi si intrebarea mea este ce ar trebui sa fac ca sa iau sala? Ce sa citesc?

Răspuns Câştigător
| Admiral0 a răspuns:

Recomand să înveți de aici. Am luat sala din prima cu 25 din 26. Sunt 4 pași de învățare: 1 - curs de legislație; 2 - indicatoare și marcaje; 3 - mediu de învățare (conține toate întrebările posibile cu toate răspunsurile explicate); 4 - chestionare. Recomand să treci prin toți pașii și să repeți orice ai nevoie ori de câte ori ai nevoie. Repetița e mama învățaturii. Și da, sunt exact aceleași întrebări și răspunsuri ca la examen. Si e gratuit. Dacă îti faci cont îți și salvează progresul, dar odată ce temrmini un mediu trebuie să-i dai resetare din cont ca să-l poți face iar (îi foarte simplu, nu-i greu).

https://www.scoalarutiera.ro/

Dacă ai ceva nelămuriri despre site, poți întreba oricând.


Și aici poți simula examen de pe site-ul oficial al poliției. Exact așa va arăta și la examen interfața.

https://drpciv.ro/dlexam

5 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Ar trebuii sa inveti toata LEGISLATIA RUTIERA din scoarta in scoarta, ca sa fii capabil sa faci corect grilele de intrebari si sa iei sala.

| CopilThembel a răspuns:

Legislația și parcurge de 2 ori mediul de învățare apoi baga chestionare și sa le treci pe toate cu peste 24/26 de puncte pentru a fi sigur pregătit.

| biiiencutz a răspuns:

Școala rutieră! Întrebările sunt ca la examen! Urmezi toți pașii de pe site-ul școala rutieră, și nu exista sa nu iei! Succes!?

| MihaiEminecu a răspuns:

Salut! Eu am luat sala din prima invatand de pe site-ul: https://www.scoalarutiera.ro/curs-legislatie