| kaossss a întrebat:

Salut, baieti!
Am si eu o intrebare.
Cum fac sa fiu de temut, in scoala mea, sa fiu respectat de catre majoritatea, sa nu mai indrazneasca lumea sa se ia de mine!
Cum sa fiu motivat in fiecare zi sa fac asta?
Astept raspunsuri serioase de la oameni seriosi!

4 răspunsuri:
| rosessunflowersandlillies a răspuns:

Sunt 2 variante:
A) Esti la fel ca majoritatea. Desi nu stiu cat de fericit / fericita te-ar face. Ar insemna sa fii tu cel care se ia de toti si ii faci sa le fie frica de tine. Vei fi un fel de bataus / tipul sau tipa ala sau aia popular sau populara care are 19272891910010 de prieteni si care enerveaza toti profesorii.
B) Esti un om de treaba, normal, nu te bagi in certuri. Nu vei fi temut sau popular (cel mai posibil), insa cu siguranta vei avea respectul profesorilor si al colegilor fiindca iti vezi de treaba ta si nu te certi / ii bati pe toti, ci ii ajuti.
Desi ambele pot da gres, nu e ca si cum ar exista o reteta sa fii respectat sau popular, indiferent ce vei face, o parte din persoane te vor uri si altele te vor iubi (nu in sensul ala musai, ci ca amic / amica, vor tine la tine), doar ca unele ti-o vor spune in fata si altele pe la spate. Fii sincer cu tine, nu incerca sa fii ce nu esti.

| Ionut659 a răspuns:

Tu vrei să practici bullying? (Dacă da asta nu e bine).
Nu trebuie să fii de temut în școală și doar să înveți cum să te aperi dar mai ales să ai prieteni și persoane mari în spate. Dacă cineva se ia de tine să ai cu cine sau cu ce să îl intimidezi. Du-te și fă lecții de autoapărare! Nu lecții de autoapărare învățate în spatele blocului, lecții plătite (dacă ai posibilitatea) sau lecții de pe internet (acestea nu vor fi 100% eficiente dar te vor ajuta). Dacă știi să te aperi și dacă ai persoane cunoscute sau mari ca prieteni nimeni nu se va lua de tine. Apropo, dacă te-ai da cel mai puternic din școală sau ce zici tu acolo ai fi ultimul om, nimeni nu te va dori decât pentru puterea ta și ei te vor ataca pe la spate la un moment dat, doar prin metoda pe care ți-am zis-o mai sus. cred. că ai putea face ceva. Sper că te-am ajutat.

| ion326 a răspuns:

Când se mai ia lumea de tine ripostezi(într-o limita) dacă ai ceva fizic masiv sa inspiri frica în rest totul vine de la sine