|

Salut băieți in primul rând!Am o problema, eu m-am născut cu strabism la un ochi și e foarte greu, toată lumea rade de mine ca sunt "chior", ca ma uit la 2 oameni odată, însă pentru mine e foarte greu de suportat chiar dacă nu arat! Mi-am pierdut de tot încrederea in mine, îmi este frica sa vorbesc cu fete de frica de a nu fi refuzat, cum as putea trece peste? Sa încep din nou sa am încredere in mine din nou!?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai putea să te operezi. Stabismul nu e un motiv de neîncredere si singuratate dar dacă pe tine zici ca asta te impiedica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te gandesti la Victor Ciorbea, care e la fel, si a ajuns sus, oricat ar fi de urat SI DE JIGODIE

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si ce treaba ai tu cu altii? De ce te lasi afectat de niste tampiti? Arata-ti ca esti destept si ignora-i. Nu stiu de ce la multi conteaza asa mult parerea unor oameni de nimic, nu v-am inteles niciodata.

Pai incredere sa ai in tine stiind cum esti, nu prin ce zic aia. Nu poti sa zici dinainte ca vei fi refuzat pana nu incerci! E o prostie asta. De ce sa aiba leg increderea cu parerea alora?! Nu inteleg. Deci prin constientizarea faptului ca e o tampenie sa conteze ce zic aia, iti revii.
Fi curajos, te refuza o fata, aia e, mergi mai departe, incerci iar, nu cedezi, vorba colegului Ciorbea are familie, si multi altii, dar nu i-a pasat de ce au zis altii.

Exista si oameni care te vor place asa cum esti, stai linistit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E simplu, trebuie ca în primul rând să te accepți pe tine așa cum ești, trebuie să accepți că nu poți schimba nimic și că trebuie să trăiești așa. În loc să-ți plângi de milă mai bine caută să te dezvolți psihic și vei vedea că încrederea o să vină de la sine. În al doi-lea rând, trebuie să nu mai bagi în seamă tot ce spune lumea, ignoră-i și îți va fi mult mai bine. Cel mai bun sfat pe care pot să ți-l dau acum este să te prefaci că ai încredere în tine și lumea nu o să-și dea seama. Iar, cu timpul, o să-ți fie mult mai ușor. Cum spun americanii, fake it till you make it.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează