| fergierikerikomike a întrebat:

Cum as putea scapa de blbaiala?

Răspuns Câştigător
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,in primul rand trebuie sa iti controlezi tehnica de a vorbi,de exemplu atunci cand citesti carti, reviste etc, fa-o cu voce tare sau poti vorbi in oglinda uitandu-te fix spre gura si incearca sa vorbesti clar, practic totul consta in a-ti controla cuvintele, trebuie sa vina din interior.Nu iti garanteaza nimeni ca vei scapa de balbaiala 100% dar macar vei face progrese ceea ce este bine fiindca daca o tii tot asa, probabil ca va fi mai putin evidenta aceasta balbaialawinking.Bye!

| yonootz321 a răspuns (pentru LifeIsColour):

Bullshit, daca se concentreaza pe propriul discurs nu o sa faca decat sa-si observe propria imperfectiune. Solutia e sa tina un discurs in timp ce asculta muzica la casti astfel incat sa nu isi auda propria voce. Sa-si inregistreze discursul si apoi sa-l asculte. O sa isi dea seama ca pe inregistrare cel mai probabil nu s-a balbait deloc. Asta pentru ca nu se concentra sa evite balbaiala ci pur si simplu se concentra pe ce zicea.

| LifeIsColour a răspuns (pentru yonootz321):

Nu zic ca solutia ta nu ar fi buna, dupa parerea mea, el ar trebui sa aleaga intre optiunile pe care i le-am dat amandoi.Intr-adevar,ceea ce ai spus tu la final are sens, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie chiar atat de pasiv.Totusi,trebuie sa stie de la inceput ce vrea, si crede-ma, daca te balbai in realitate te balbai si pe inregistrare si peste tot.Trebuie sa controleze aceasta problema, asa cum am mai spus, este ceva ce vine din interior, aici ma refer la concentrare.Pana la urma, el decidehappy

2 răspunsuri:
Întrebări similare