| ForeignO a întrebat:

Salut big grin
Cred ca ati vazut noul videoclip al lui Lady Gaga -Bad Romance
Este foarte buna melodia dar ...videoclipul chiar nu l'am inteles. Ce se intampla? Ce s-a intamplat la sfrasit oin secial. era si Gaga arsa?:S?

Răspuns Câştigător
| thizizme a răspuns:

Melodia e un *cuvant care incepe cu ra si se termina cu hat*, clipul la fel, DAR gusturile nu se discuta, si daca mie nu-mi place nu inseamna ca tie nu trebuie sa-ti placa, asta e doar parerea mea.
Cat despre ce se intampla in clip arunca un ochi aici http://en.wikipedia.org/wiki/Bad_Romance#Concept
Cred ca la sfarsit se pastreaza un fel de... suspans. Finalul ramane sa fie decis de fiecare in parte - fiecare crede ce vrea.

5 răspunsuri:
| AnaisC a răspuns:

Dap ai inteles, lady gaga si dansatoarele erau intr-o morga, apoi gaga dansa in fata mai multor barbaty, apoi cica a luat foc incaperea deoarece erau prea infierbantatybig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiai ca berbecul semnifica satanismul?happy

| thizizme a răspuns:

@Juliette: apare un berbec prin clip? Ma indoiesc ca Lady GaGa e satanista. Se teme dracu de ea laughing

| mikey a răspuns:

Salut.
Si mie imi place muzica.Videoclipul nu imi place deloc.Sincer nici eu nu inteleg ce fra sa spuna prin videoclipul ala.
Bye!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi place cum canta insa sincer ...nici eu nu am prea inteles vieoclipul happy