|

Salut.

De un an și ceva, aproape doi, am o stare aiurea, dar în ultima perioadă s-a agravat și nu mai pot fi sociabil cum eram. Stare aiurea adică sunt stresat fara un motiv anume, am stat și m-am gândit de ce, ce îmi dă starea asta, am eliminat și toate chestiile toxice... Simt in permanență o stare de frică, de parcă am omorât o persoană și a aflat lumea... Nu pot da un exemplu mai bun. Nu îmi vine să stau, mereu vreau sa fac cate ceva, nu pot sta acasă, nu mă pot concentra când învăț, nu pot face multe lucruri in așa fel încât să nu pară că sunt ciudat. Sunt agitat, inițial credeam că e din cauza cafelei dar la fel eram și când mă oprisem din consumat.

Legat de socializare, înainte eram foarte sociabil, mă aruncam într-un grup noi și acolo ramaneam, vorbeam, râdeam etc... Dar nu pot vorbi nici cu persoanele apropiate, pur și simplu nu știu despre ce sa vorbesc, cum sa deschid un subiect de discuție, habar nu am.

Ce sa fac?

Probabil e greu sa dai un răspuns la întrebarea asta... Dar chiar vă rog

Mulțumesc mult și o seară frumoasă happy boom kiss

3 răspunsuri:
| a răspuns:

S-ar putea să ai atacuri de panică.
Ar trebui să ceri ajutor profesional. Un psiholog te poate ajuta în cazul ăsta.

| a răspuns:

Salut, este ceva ce poate fi controlat decat de tine, e imposibil sa nu mai fii ca inainte, incearca sa faci si activitati sportive sala, alergat si nu ezita sa faci vizita unui psiholog.

| a răspuns:

Poate suferi de anxietate, am o prietena care avea stari de genul asta dar acum nu mai e chiar asa. Poate și faptul că nu mai vorbesti cum vorbeai cu persoanele apropiate te fac să te simți asa, pentru ca indepartandu-te de ele e clar ca nu iti mai vine sa fii sociabil pentru ca poate ai tu impresia ca nu ai ce sa vorbesti. Eu una zic sa mergi la un psiholog, el te va ajuta mai mult decat poate o facem noi cei de aici. Nu ai ceva nespus? Ai incredere in tine? Încearcă să cauți tot felul de motive pentru care te simti asa pentru ca doar tu stii. ceva trebuie sa iti dea o stare de agitație mai mare ca de obicei. Dar totusi iti propun sa mergi la un psiholog poate te face sa înțelegi ce ai de fapt. Si eu aveam și încă am stari de panica, sper sa iti revii.