Salut!
Si eu sunt ca tine si nu pot spune ca e ceva grav sau ca ar trebui neaparat sa te schimbi. Daca asa iti place tie sa fii, e ok.
Nu lua in seama ce zic prietenii tai. Un mic sfat. nu te lua dupa ei, nu te lasa influentat. Daca sunt,, prietenii tai", asta nu inseamna ca iti vor binele :/
Bucra-te de viata in modul tau, fa ceea ce te face pe tine fericit. Daca ei sunt fericiti stand pana la 4 diminieata in club si sa fie beti ***, e treaba lor. Tu trebuie sa fii TU. Asta e cel mai important.
Cat despre fete. E chiar foarte bine.^_^ Unii sunt disperati de o relatie chiar si de la 13 ani si pe tine la 16 ani te doare undeva de fete. Ce pot sa spun. FELICITARI
. Ma bucur ca mergi dupa vorba,, toate la timpul lor". Pentru mine nu esti un ciudat sau un,, specimen" necunoscut. Nu... esti un om ca toti altii, chiar daca esti diferit, asta nu inseamna ca esti ciudat. Imi place modul tau de a fi si ma bucur ca mai exista oameni care se aseamana cu mine. Ce pot sa spun. RESPECT, mult noroc in viata si fa ceea ce ti-am zis mai sus. Nu-i baga in seama pe ceilalti si fi cum doresti tu, fa ce iti place!
. Si daca e sa te schimbi, schimba-te pentru ca asa vrei tu, nu te schimba din cauza gurii altora. Ai 16 ani, daca ai crescut asa, cred ca este cam greu sa te schimbi. Ma rog. eu nu ti-o recomand sa o faci. Fi diferit, fi special, bucura-te ca esti cum altii nu sunt si nici nu pot fi.
Ai foarte mare dreptate. Oricum, eu nu ma voi schimba pentru nimeni.
La 16 ani nu trebuie sa bei alcool ca sa demosntrezi ca te bucuri de viata sau esti matur!
To ce trebuie sa faci este sa incerci sa socializezi cu oamenii, cu colegii de varsta ta, sa fii mai vorbaret, poate esti prea retras si de aceea esti considerat "prea serios".
Totusi, seriozitatea este un lucru bun, izolarea de oameni si lipsa comunicarii sunt rele!
Daca la 16 ani nu te intereseaza fetele, nu inseamna intr-adevar ca esti gay, ci ca ai alte preocupari si nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Incearca sa deschizi gura mai des, sa faci conversatie cu lumea, sa participi la discutii, evita sa te izolezi de lume, de copii de varsta ta, ca vei deveni un ursuz.
Nu știu faptul asta de ce nu te-ar interesa faza cu fetele dar oricum nu trebuie să fi chiar atât de serios, fi mai glumeț și gândește de 2 ori ce auzi pentru ca poate cine știe o persoana glumește cu tine și tu o iei in serios și te superi. Nu fi chiar așa, încearcă să schimbi câte ceva la tine. Nu chiar tot, doar o părticică din tine.