| RaDDuU7 a întrebat:

Eu port ochelari din clasa a 8-a prima data am avut dioptriile -2, 50 la dreptul si -0, 75 la stangul problema e urmatoarea: dupa ce am mai fost la control am ajuns sa am dioptriile -1, 25 la dreptul si -0, 50 al stangul in septembrie am fost iar la control si mi-a dat reteta eu am tot uitat sa iau ochelari si am fost saptamana asta si cand am vazut ce dioptrii am acuma m-am speriat acuma le cu + si nu mi se pare normal... Am la dreptul +2, 25 cilindric, sferic -0, 50 si stangul +1, 00 cilindric si sferic -0, 25. Voi ce credeti? sad Funda!

Răspuns Câştigător
| Denis_Danci_1999 a răspuns:

Pai am patit si eu. Adevarul e ca cei din Romania nu sunt buni si nu fac bine controalele. Eu am fost inițial la optica la noi in oraș si apoi am fost in Ungaria si au ieșit diferite.

| RaDDuU7 explică (pentru Denis_Danci_1999):

Pai si pana la urma ce ai rezolvat? Mai porti ochelari?

2 răspunsuri:
| BlackEyedGirl a răspuns:

Nu stiu... incearca sa poti ochelarii cat poti de mult, sa ti se mai corecteze, mi se pare ciudat insa ca aveai dioptriile cu - si acum le ai cu + si iti mai trebuie si lentile cilindrice, in doar atat de putin timp. sincer sunt de acord cu Denis, poate nu ti-au facut bine controlul, adica stiu multi care aveau dioptrii mai mari, nu au purtat ochelarii si nu au patit mare lucru, si mie mi-au facut mai de mult niste ochelari cu care vedeam rau de tot si cand mergeam la control ziceau ca sunt bine facuti si ca nu m-am obisnuit eu cu ei, dar 2 ani cat i-am tinut am avut probleme cu ei. ai putea incerca sa te duci la alt doctor sa vezi ce spune si el. Succes :*