|

Salut! Eu si inca 2 prietene suntem cele mai bune prietene de mici. In ultima vreme(cam de 1 an ) una din ele sa-i zicem X se da pe langa Z(cealalta ) ca sa fiu mai explicita a devenit cam obsedata de Z. O suna de minim 30 de ori pe zi, cand ne intalnim vorbeste cuvinte.cum sa zic mai sexuale si se gandeste la ea mult. De multe ori ma intreaba chestii despre Z cum ar fi fundul ei? e foarte ciudat. Cand am mers la o petrecere la ea in pijama doar noi trei X a inceput sa o imbratiseze pe Z si sa o gadile in zone intime. Deci chstia asta a devenit.aiureastraight face nu mai suport sa vad asta de multa vreme o suspectez ca ar fi lezbianca. Chiar i-am zis-o in fata dar a negat tot. Nu stiu ce sa fac, nici Z nu mai suporta degeaba vorbim cu ea. Este sau nu este lezbianca?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

. Vorbiti cu ea, dar nu pe un ton ridicat, fara sa o jigniti in vreun fel... Poate ca doar vi se pare, nu stiubig grin. Oricum, si daca se dovedeste ca are alte orientari, eu zic ca puteti continua prietenia cu ea, dar sa stabiliti anumite limite, pentru ca daca o sa rupeti relatia de prietenie cu ea, o sa se simte marginalizata, o sa creada ca toata lumea o vede altfel din cauza ca este lesbiana.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu ce sa zic,din cate spui tu aici la prima vedera pare lezbiana,dar acum nu pot sa zic sigur,deoarece poate avea si alte motive sa faca asa ceva.Dar in concluzie trage spre lezbiana, imi pare rau sa zic asta, fiindca e prietena ta cea mai buna.Incearcati si voi sa o intrumati pe calea normala, dar nu ii ziceti in fata, ducetio la niste prieteni de ai vostri(sa fie frumosi) si spunetii sa se dea vre o 2-3 zile pe langa ea si vedeti ce reactie are, si o sa vedeti atunci daca e sau nu lezbiana.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. poate glumeste sau poate ii plac si fetele si baietiiwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează