|

Salut! Eu stau in Anglia si o sa ma duc in Romania si o sa fie un majorat unde o sa ma intalnesc cu fosta si vreau sa vorbesc cu ea dar nu stiu ce sa o intreb, nu ne-am mai vazut de 3 luni ( ca noi am fost prieteni de foarte mult timp si asta vara ea m-a pupat pe buze si de aici am ajuns sa fim impreuna...). Am tot continuat sa vorbim dupa ce ne-am despartit. Si nu prea stiu ce sa vorbesc cu ea ca are si iubit. Idei careva, ma refer la lucruri asa ca intre prieteni, vreau mai mult sa vorbesc cu ea ca imi zicea mereu ca o sa ma schimb fata de ea si eu ii tot ziceam ca nu.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca nu ai ce sa ii spui, de ce trebuie sa vorbesti cu ea?

O intrebi ce mai face, ii povestesti despre noua ta viata daca te intreaba. Pornind de la ceea ce va spuneti, veti avea noi subiecte de discutie.

Dar nu iti face iluzii ca se va intoarce la tine. Nu va fi bine pentru niciunul dintre voi. Relatiile la distanta nu aduc bucurie si nu tin mult. Mai mult va veti face probleme unul celuilalt.

| explică (pentru SkyPilot):

Nu am iluzii ca se va intoarce la mine, dar o cunosc si stiu ca i-ar place sa ma duc la ea si sa vorbim

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Mai bine nu faci asta, o sa te creada inca disperat dupa ea, poti s-o intrebi amical ce mai face, ce mai e nou in viata ei, daca e bine etc. dar atat

| a răspuns:

Avand iubit, cel mai probabil o vei saluta si atat, deoarece nu are motiv sa vina sa stati de vorba.

| a răspuns:

Nu prea văd ce rost are dacă ea are iubit.
Vă salutati și atât.